Sony Xperia Z4 - verdens letteste tablet

edbpriser.dk 16-12-47138 06:03

Der kom ikke nogen Sony Xperia Z4 fra den japanske tech-gigant på årets Mobile World Congress, men det betyder ikke, at Sony ikke har gode nyheder med på konferencen.

Verdens letteste tablet

Sony Xperia Z4 Tablet er den nyeste inkarnation af Sonys flotte og populære tablets, der både er vandtætte og har en lang batteritid på op til 17 timer.

Sony Xperia Z4 Tablet er endvidere den nye indehaver af titlen som verdens letteste tablet, ifølge Sony, da den ankommer med en kampvægt på blot 389 gram, hvilket ikke er meget for en 10,1 tommer tablet.

Læs også: Billige 4G mobiler fra Sony og Motorola

Hvis du vælger en LTE-model af Sony Xperia Z4 Tablet skal du dog lige påregne at slæbe yderligere 4 gram med dig i tasken.

Sony Xperia Z4 Tablet

Et slankt muskelbundt

Sony Xperia Z4 Tablet bliver drevet af en kraftfuld 64-bit Snapdragon 810 processor, og den kommer med Googles nyeste Android version 5.0 Lollipop.

Køb en Sony Xperia Z1 compact lige her - få den billigt

Den 10,1 tommer store skærm har en 2K opløsning på 2.560 x 1.600 px, hvilket giver en god oplevelse for såvel film som spil.

Og med et 6.000 mAh batteri er underholdningen altså sikret i helt op til 17 timer, der dog er fastsat ud fra at se film på tablet-PC'en - grafiktunge spil vil nok trække levetiden noget ned.

Kameraerne i Sony Xperia Z4 Tablet lyder på henholdsvis 8,1 og 5,1 MP, hvor hovedkameraet filmer i Full HD med optimerende Exmor RS-teknologi, og frontkameraet er optimeret til videosamtaler og selfies med sin vidvinkel-linse.

Den danske startpris for Sony Xperia Z4 Tablet med 32 GB harddisk-plads er 4.999 kroner.

Mellemklasse-mobil der ligner en topmodel

Sony Xperia M4 Aqua hedder forårets nyhed fra Sony på smartphone fronten i mellemklasse-segmentet, og den er som navnet og Sony-traditionen byder vandtæt efter IP 68 standarden.

Sony Xperia M4 Aqua farver

Derudover kommer den i Sonys velkendte OmniBalance-design, der giver selskabets mobiltelefoner og tablets deres stilfulde udseende og giver Sony Xperia M4 Aqua et præg af eksklusivitet.

Alligevel bliver Sony Xperia M4 Aqua sat til salg i Danmark for blot 1.999 kroner, hvilket ikke er galt for en 5 tommer smartphone med en HD-opløsning på 1.280 x 720 px, Android 5.0 Lollipop, 4G og kameraer bestykket med henholdsvis 13 og 5 MP.

Læs også: Mobilbatteri der oplader på 1 minut er på vej

Indeni er der en ganske hurtig Snapdragon 615 Octa-Core processor, der kører 64-bit, og batteriet rækker til to dage på en opladning, som kan forlænges med Sonys STAMINA-mode.

Trådløst og vandtæt headset

Sony SBH-70 bliver præsenteret som den perfekte træningsmakker til Sony Xperia M4 Aqua, da det både kan modstå regn og sved og ligeledes kan skylles efter træningen uden at tage skade.

Sony SBH-70

Sony SBH-70 er lavet af holdbart og blødt silikone, og det kommer i fem forskellige farver.

Headsettet forbinder trådløst til din mobil via Bluetooth, og det sidder diskret om halsen, hvor knapper gør det let at styre musik og opkald.

Prisen er 549 kroner.