Sonys Reader er klar i Danmark

edbpriser.dk 07-10-2010 10:07

Med lanceringen af Reader Touch og Reader Pocket i Norden kan vi danskere og vores nordiske naboer nu læse vores elektroniske bøger på Sonys digitale e-bogslæser, Reader. Sonys Reader har alle de seneste teknologier pakket ind i et elegant og lækkert design.
 
“Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Reader Touch og Reader Pocket i Danmark,” siger Ola Gustafsson, nordisk Marketing Manager for VAIO & Reader hos Sony. “Med kombinationen af et flot design og Sonys nyeste teknologier, kan vi nu tilbyde vores brugere den optimale læseoplevelse.”

Med et efterhånden stort udvalg af e-bøger i Norden er Sonys Reader designet til at understøtte en lang række formater, herunder åbne formater og det meget udbredte EPUB-format, hvilket giver brugerne en langt større frihed, når de shopper og downloader e-bøger.

Reader Touch og Reader Pocket
De to e-bogslæsere fra Sony er udformet i et slankt letvægtsdesign, så brugerne kan tage dem med overalt – og med en hukommelse på 2 GB kan man tage op til 1.200 af sine yndlingsbøger med sig på én gang.

Brugervenlig trykfølsom skærm
Begge modeller af Sonys Reader er udstyret med en optisk trykfølsom skærm, som er særligt udviklet til læsning af e-bøger. Den nye teknologi gør det nemt og intuitivt at navigere og bladre i e-bøger og giver brugeren den optimale læseoplevelse. Brugerne kan således fordybe sig i deres favoritbøger og desuden fremhæve eller markere ord og passager i teksten med enkle fingerstrøg eller med den tilhørende pen.

Læsevenlighed med E Ink Displays
Med teknologien E Ink Pearl, som er et særligt display med ekstra høj kontrast, har Sony Reader et papirlignende display, som også er læsbart i direkte sollys. Skærmen har desuden en høj kontrastrate med gråskala med 16 niveauer, som sikrer at tekst og billeder fremstår knivskarpt på skærmen.

Sony Reader Touch og Pocket

Reader Pocket fås i sølvfarvet og er ekstra kompakt med sin 5” touch-skærm, som nemt kan stoppes i en lomme eller taske og have med på farten.

Reader Touch fås i sort med en 6” touch-skærm, og er optimal til hurtig og intuitiv navigering i e-bøger. Reader Touch har desuden en indbygget slot til SD-kort og Sonys eget format MemoryStick, så brugeren kan udvide hukommelsen med op til 32GB, hvilket giver plads til titusindvis af e-bøger samt mulighed for afspilning af MP3- og AAC-lydfiler.

Pris og tilgængelighed
Reader Touch er tilgængelig i slutningen af november. Den vejledende udsalgspris er 1.900,- kroner.

Reader Pocket er tilgængelig i starten af januar. Den vejledende udsalgspris er 1.500,- kroner.