Sonys VAIO med touch-skærm bliver nu lanceret i Norden

edbpriser.dk 15-01-42676 01:00

• Multi-touch VAIO Display Plus giver intuitiv kontrol til fingerspidserne
• Full HD Touch-skærm giver dig en krystalklar og farverig multimedieoplevelse
• Smart, fikst og pladsbesparende alt-i-ét-design med trådløst keyboard og mus

Touch-skærm-teknologien bliver mere og mere populær, og vi har allerede taget den til os med vores telefoner, kameraer, e-bøger m.m. Brugerflader med Touch-skærm giver os mulighed for at navigere og interagere med vores elektroniske enheder på en mere intuitiv og fordybende vis – og den naturlige brugeroplevelse gør, at Touch-teknologien er blevet en integreret del af vores hverdag. Med lanceringen af den nye VAIO J-serie præsenterer Sony det nordiske marked for den første allround-computer med Touch-skærm.

Med et elegant og unikt design leverer den nye VAIO J underholdning i en helstøbt HD-oplevelse uden et væld af overflødige kabler. Computerens unikke “loop”-design gør, at man kan gemme keyboard og mus væk under skærmen, imens man ser film eller lytter til musik.

Det slanke alt-i-ét-design tager udgangspunkt i den brede 21,5” VAIO Display Plus-skærm, der giver masser af plads til eksempelvis at vise to hjemmesider i fuldt format ved siden af hinanden. Skærmens Full HD 1080-opløsning leverer en ultraskarp og detaljeret gengivelse af film, billeder og spil i klare og levende farver. Den designrigtige Touch-skærm gør desuden brugerens arbejde med internettet, dokumenter og digitale medier til en fantastisk, intuitiv oplevelse.

Sony VAIO J

Med den nyeste Intel Core i3-processer og NVIDIA GeForce-grafikkort har VAIO J desuden masser af power til at levere den optimale brugeroplevelse, hvad enten det gælder arbejde eller underholdning. Og med en harddisk på hele 500 GB er der masser af plads til multimedie-samlingen.

I den nye VAIO J kan man få glæde af Sonys Media Gallery, som er en intelligent medieafspiller, der lader dig organisere billed-, video- og musiksamlinger. Fra Touch-skærmen kan man nemt navigere og styre igennem multimediesamlingen ved hjælp af simple bevægelser fra fingerspidserne. Det intuitive Media Gallery “lærer” endda fra brugerens præferencer og kan anbefale nyt indhold, og giver dermed en helt personlig oplevelse af underholdning.

Med VAIO J får du også YouPaint, et brugervenligt kunstprogram, der tilbyder både børn og voksne timevis af kreativ underholdning. Vælg mellem en kæmpe palet af farver, pensler, farveblyanter, billeder, stempler m.m. Og sammen med Touch-skærmen får man med YouPaint de optimale betingelser for kreativ og kunstnerisk udfoldelse.

Sony VAIO J

Fra den nye VAIO får man desuden adgang til en række funktioner, der er tilgængelige fra en top-bar på computerens skrivebord. Bl.a. byder VAIO J på VAIO Gate, som er en funktion til hurtig-adgang til brugerens favoritprogrammer- og filer. Med VAIO Care får man adgang til en hjælpefunktion, der hurtigt identificerer og løser evt. udfordringer, så brugeren får det optimale ud af computeren.

Endelig har den nye VAIO indbygget Bluetooth, så man trådløst kan forbinde computeren til mobiltelefoner, andre notebooks, keyboards og mus, printere, digitalkameraer og spillekonsoller.

Pris og tilgængelighed:
VAIO J-serien er tilgængelig fra oktober. Vejledende udsalgspris 10.000,- kroner.