Spar tid når du søger på Google

edbpriser.dk 06-12-42675 11:00

Søgegiganten Google har besluttet sig for at blive tankelæser, og det skal give dig resultater hurtigere end nogensinde før.

Den nye søgemetode hedder Google Instant, og den sørger ganske enkelt for at vise resultater, mens du udfylder søgefeltet.

Du er altså ikke tvunget til at skrive en sætning helt ud og klikke Enter eller sende cursoren hen over knappen "Søg".

Søgeresultaterne er klar med det samme og ændrer sig ganske enkelt løbende, alt efter hvad du begynder at skrive.

Google foreslår i øvrigt selv sætninger undervejs, mens du taster ind i søgefeltet. Det har søgegiganten gjort længe, men det er ofte nogle ret mærkværdige og grinagtige forslag, som dukker op.

Kombinationen af autoudfyldning af søgetekst sammenholdt med den dynamiske visning af søgeresultater er med til at spare rigtig meget tid.

Ifølge Googles egne beregninger vil du spare mellem to og fem sekunder på en søgning. Det lyder måske ikke af meget, men tænk lige over, hvor mange gange du er forbi Google i løbet af dagen - eller for den sags skyld i løbet af et helt år ...

Søgegigantens regnedrenge er desuden kommet frem til, at hvis man lægger alle Googles brugere sammen, så sparer den nye søgemetode dem for 11 timers ventetid og tasteri - hvert sekund.

Prøv selv
Google Instant er i første omgang klar i blandt andet USA og England, men du kan godt få adgang til den nye søgefunktion.

Du skal blot klikke dig ind på den internationale Google.com.

Inden længe skulle vi også få Google Instant på Google.dk.

Du kan læse mere om Google Instant på søgegigantens officielle blog samt på denne side.

I video herunder kan du desuden se Google Instant i aktion - og på den nederste en sjov anvendelse af Google Instant sammen med Billy Joels klassiske sang "We didn´t start the fire".

Denne artikel blev oprindeligt bragt på www.pcworld.dk