Spar tid og penge med et smart køkken

edbpriser.dk 25-11-45802 17:43

Køkkenet er omdrejningspunktet i mange hjem. Det er der, vi tilbringer en stor del af vores tid for at lave mad, spise sammen og hygge os med hinanden.

Men køkkenet er også en energisluger – og somme tider tager madlavningen lidt for meget af vores fritid.

Energibesparende hvidevarer er hurtigt tjent ind

Køkkenet indeholder mange apparater, som er nødvendige i et moderne køkken, men der er også en risiko for, at omkostningerne til energi løber løbsk.

Det gamle komfur og køleskab kan være store energislugere, så et første skridt er at udskifte dem med nye, mere energibesparende produkter.

Når man køber en hvidevare, kan det være værd at give lidt mere for et energibesparende produkt, for pengene er hurtigt tjent ind i sparede eludgifter. Tjek energimærkningen. Skalaen går fra A++ til G, hvor A++ er bedst.

Smid ikke mad ud

Samsung køleskab

En anden stor udgift – og stor miljøbelastning – er al den mad, vi smider ud. Tænk på, at mad, som opbevares korrekt og ved den rette temperatur, holder længere og smager bedre.

Nutidens smarte køleskabe hjælper til med at holde maden frisk i længere tid. Samsungs nye køleskab anvender f.eks. den såkaldte Twin Cooling Plus-teknologi.

Ved hjælp af to separate køleluftventiler nedkøles madvarerne i køleskabet og fryseren uafhængigt af hinanden.

Det bevirker, at luftfugtigheden er optimal, at din mad holder længere, og at du slipper for rimfrost på f.eks. is.

Se Samsungs køle- og fryseskabe her

Vask op på mindre plads

Samsung opvaskemaskine

Også når vi taler om opvaskemaskiner, vinder man meget ved at investere i en smart hvidevare.

Samsungs nye opvaskemaskiner har f.eks. et større rumindhold, som gør, at man kan vaske mere op på samme tid, en speciel intensivzone, som gør, at man ikke behøver at bruge tid på at skylle af, og en ny og forbedret tørrefunktion, der tørrer servicet hurtigere. Og naturligvis er de energieffektive. 

Så tænk på at indrette dit køkken på en smart måde. Det sparer ikke kun tid, du får også flere penge tilovers i pengepungen.

Se Samsungs opvaskemaskiner her


Kilde: Samsung.dk