Spil kører bedre på Xbox One S

edbpriser.dk 11-02-48425 01:36

Der ser ud til at være mange fordele ved Microsofts kommende Xbox One S konsol, der er 40 procent mindre end de nuværende Xbox One konsoller, fås med op til 2 TB lager og får integreret strømforsyning.

Læs også: Computerspillene fra din ungdom: Her er de 12 mest berømte spil nogensinde

Microsoft fortalte selv fra scenen på E3 messen, at den nye konsol kommer med 4K Ultra HD Blu-ray og HDR, men det er ikke alle de gode nyheder, der er med Xbox One S - selvom det vil være nok for mange Xbox gamere til at opgradere.

"Gears of War 4" drager fordel af den nye Xbox One S

Polygon har talt med lederen af The Coalition studiet, som står for at udvikle "Gears of War 4", Rod Fergusson, og han kan fortælle, at spillet vil se flottere ud på One S - især metal og udrustnings-overflader.

Gears of War 4

Fergusson fortalte også, at fordi "Gears 4" bruger et dynamisk opløsningssystem, giver de ekstra GPU og CPU kræfter i den kommende konsol en mere flydende spiloplevelse både i single- og multiplayer.

Hvordan "Gears of War 4" vil komme til at køre i den meget stærkere Scorpio Xbox konsol, der også blev annonceret på E3, ved Fergusson dog ikke endnu, for udviklerholdet skal først se på, hvad mulighederne er med alle de ekstra kræfter.

Læs også: Spil Xbox på din PC

Xbox One S udkommer til august, og "Gears of War 4" står til at udkomme den 11. oktober, mens Xbox One Scorpio maskinen først kommer ved juletid i 2017.

Opdateret: Microsoft nægter, at der er mærkbar forskel

Oven på Rod Fergussons udtalelser har både Albert Penello og Phil Spencer fra Xbox været ude og benægte, at der vil være forskel på spiloplevelsen på Xbox One S i forhold til Xbox One.

Penello fortæller, at den smule ekstra ydelse fra CPU'en og GPU'en i Xbox One S, der er åbnet op for i forbindelse med understøttelsen af HDR, er så forsvindende lille, at den ikke vil kunne opfattes i spillene.

Chefen for Xbox, Phil Spencer, erklærer sig helt enig og siger, at de ikke har designet Xbox One S til at afvikle spillene bedre end den originale Xbox One konsol.

Dermed står Rod Fergusson alene tilbage med sin mening om den kommende konsol - indtil videre i hvert fald...


Kilde på opdateringen: Übergizmo