Spil masser af gratis og sjove spil online

edbpriser.dk 26-02-41446 01:06

 

Spil udvalgt af dansk redaktion

På det danske spilsite Pling.dk har den danske redaktion udvalgt nogle af de bedste spil, der p.t. er på markedet, og som redaktionen kan stå 100% inde for. Det gælder, hvad enten man er til kortspil, puzzle, strategi eller action spil, og langt de fleste spil er tilmed helt gratis.

 

Spil til alle

Med over 200 tilgængelige spil satser Pling på, at alle kan finde mindst et spil, som de synes er sjovt at spille. Man har fordelt spillene i seks kategorier, så man hurtigt kan blive guidet frem til de spil, man bedst kan lide. Hvis man ikke lige ved, hvad man har lyst til at spille, er de mest populære spil fremhævet, så man kan se, hvad andre spiller for tiden.

 

De fleste spil er gratis

Langt de fleste spil på Pling er gratis og er lige til at gå i gang med at spille. Nogle spil skal man downloade til sin computer, og efter en prøveperiode – typisk 1 times spilletid – skal man så beslutte, om man vil købe den fulde version eller ej. Det er tydeligt angivet med en blå knap med teksten ’Hent spillet’, når der er tale om et betalingsspil, som skal installeres på computeren.

 

Simple spil med godt gameplay

Spillene på Pling er udvalgt ud fra idéen om, at alle spil skal være hurtige at komme i gang med, når man lige har lidt tid tilovers. Samtidig er spillene udvalgt efter, hvor godt deres gameplay eller spiloplevelse er. Derfor er det ikke meget komplicerede spil, man finder på Pling, men derimod simple spil med gode spiloplevelser.

 

Omtanke og sikkerhed bag spiludvalget

Spillene på Pling er udvalgt af en redaktion, som vælger dem ud fra kvalitet og spiloplevelse. Det er med andre ord ikke ethvert tilgængeligt spil på internettet, du finder her, men derimod et udvalg af de bedste. Samtidig er der strenge krav til sikkerheden, så spillene ikke indeholder spyware eller virus. Plings indhold er ligeledes udvalgt, så det er passende for hele familien.

 

Prøv selv Pling.dk