Spilfirma indgår samarbejde med UNICEF

edbpriser.dk 25-12-42382 22:20

Det blev det første skridt mod skabelsen af en lokal spilindustri i Chile. For et par uger siden blev Game Developers Association of Canada grundlagt, som har til mål at samle alle virksomheder indenfor samme område. De er allerede godt i gang. Deres første spil er blevet udviklet på rekordtid. Formålet med spillet er at indsamle penge til ofrene i Chile, der har været hårdt plaget af jordskælv og tsunamier.

- Med nogle spiludviklere fra Chile er vi gået sammen og har skabt dette spil for at skaffe penge. Vi lavede en kontrakt med UNICEF, og alle de indsamlede midler vil gå til at hjælpe børn fra Chile i de områder, som blev ramt af det seneste jordskælv og tsunami, udtaler Israel Lazo fra Cerebral Games.

Resultatet blev et spil til iPhone og Internet-browsere (det bliver udviklet til Xbox senere), der bygger på flash-platformen. Hovedpersonen i spillet er en bulldozer, som skal fjerne murbrokkerne fra skærmen, for at tjene penge til genopbygningen af Chile.

Spillet er det første eksempel på et samarbejde mellem chilenske udviklere samt det første spil, der accepterer donationer til velgørende formål. Disse midler vil gå til den virkelige genopbygning af Chile.

Du kan selv prøve spillet her – det er gratis.