Stærk kamera-mobil med ekstra skærm

edbpriser.dk 31-08-47978 14:10

Den 20. januar vil den meget omtalte smartphone LG V10 blive lanceret på det nordiske marked.

LG V10, der er den første model i LG's nye V-serie, er målrettet mod krævende brugere. LG V10 er udviklet til at give enestående multimedieoplevelser med nye funktioner såsom Second Screen, dobbelt frontkamera og muligheden for at indstille videofunktionerne manuelt.

Robust mobil

Mobiltelefonen er lavet af rustfrit stål med en skal af slidstærk silikone. V10 er en af de meget få smartphones, der har bestået og er blevet godkendt i en såkaldt droptest.

Droptesten udføres for at bestemme, hvor slagfast produktet er, og udføres af en uafhængig tredjepart (MET Laboratories).

Stor interesse for LG V10

"LG V10 er udviklet til at være en multimedie smartphone, der giver brugerne mulighed for at dele deres oplevelser i den bedst mulige kvalitet", siger Thomas Wering, nordisk marketingchef for Mobile Communications hos LG Electronics.

Læs også: Se billederne: Hemmelige iPhone prototyper afsløret

"Vi har oplevet en enorm interesse for V10, efter vi vidste, at den ville komme til Danmark. Det er med stor glæde, at vi nu kan fortælle, at telefonen bliver lanceret den 20. januar."

LG V10's hovedfunktioner

Second Screen – LG V10 kommer med en OLED-skærm, der fungerer som anden skærm. Den er placeret over QHD-hovedskærmen på 5,7".

LG V10 Second Screen

Anden-skærmen fungerer sammen med eller helt uafhængig af hovedskærmen. Mens hovedskærmen anvendes, benyttes anden skærmen til notifikationer, men den kan også være konfigureret som en startmenu med foretrukne apps, når hovedskærmen er tændt.

Den viser også indgående opkald eller tekstbeskeder uden at blokere, hvad der vises på den store skærm.

Avancerede videofunktioner - LG V10 er den første smartphone med fuld manuel-mode til håndtering af videooptagelse. Med manuel optagetilstand, kan man nemt skyde filmklip af professionel kvalitet ved at justere lukkehastigheden, billeder per sekund, ISO, hvidbalance og fokus.

Du kan optage video i tre forskellige opløsninger - HD, FHD eller UHD, samt to forskellige billedformater - 16: 9 eller 21: 9.

Udskifteligt batteri og 2 TB microSD kort – Med V10 fortsætter LG med at tilbyde et microSD-kortslot til ekstra lagringsplads. Modellen kan håndtere hukommelseskort på op til to terabyte, så man kan i princippet skyde alt det 4K-indhold, som man ønsker.

Et kraftigt udskifteligt batteri (3000 mAh) giver muligheden for at skifte batteriet, når det er nødvendigt under optagelserne.

Hi-Fi lyd, optimeret signalstyrke, fingeraftrykslæser og Knock Code – For at give den absolut bedste lydoplevelse, er V10 udstyret med 32-bit Hi-Fi DAC.

Læs også: Rygte: Apple holder afslørings-event til marts

LG V10 udnytter Qualcomms antenneforstærkningsteknologi, TruSignal, som optimerer signalstyrken, så man slipper for mistede opkald, hurtigere overførsel af data og bedre dækning, uanset hvordan man holder telefonen.

LG V10 kommer også med LG's populære Knock Code funktion og en ny fingeraftrykslæser til let at vække og låse telefonen op på samme tid.

Pris og tilgængelighed

LG V10 bliver lanceret i Danmark den 20. januar 2016 med en cirkapris på 5.490 kroner.

LG V10 farver i Danmark

Tekniske specifikationer

• Processor: Qualcomm Snapdragon 808
• Skærm: hovedskærm: QHD IPS Quantum på 5,7 tommer (2560 x 1440 / 513 PPI) Anden skærm: IPS Quantum på 2,1 tommer (160 x 1040 / 513 PPI)
• Hukommelse: 4 GB LPDDR3 RAM / 64 GB eMMC ROM / microSD (op til 2 TB)
• Kamera: bag: 16 MP med F1.8-lins / OIS 2.0 Front: 5 MP Dual Lens (80o Standard / 120o Wide)
• Batteri: 3.000 mAh (udskifteligt)
• Operativsystem: Android 5.1.1 Lollipop
• Dimensioner: 159,6 x 79,3 x 8,6 mm
• Vægt: 192 gram
• Netværk: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0
• Farver: Space Black / Luxe White