Stærke Black Friday tilbud på EDBpriser & Co

edbpriser.dk 19-02-46878 18:13

På EDBpriser og søstersites er det jo helt normalt med prisbaskere hver dag, hvor vores forhandlere sætter produkter ned med både 50 og 75 procent.

Men Black Friday er nu alligevel gået hen og blevet noget særligt, da mange butikker og forhandlere har taget den store amerikanske udsalgsdag til sig.

Læs også: Black Friday tilbud fra Wupti

Vi har derfor kørt opdateringen ekstra tidligt på denne mørke fredag, så de gode tilbud ligger klar til alle vores prisbevidste kunder.

Stærke Black Friday tilbud

Derfor kan du i dag finde Urbanears Zinken hovedtelefoner til en tredjedel af den normale pris fra Dane iT.

Dustin har en Xerox Phaser laserprinter til under halv pris, og Laptops.dk har en Lenovo ThinkPad 8 ligeledes til under halv pris.

Hvis du er på udkig efter en ny smartphone i phablet størrelsen, har Cinemagic sat LG's buede og selvhelende G Flex på tilbud til næsten halv pris.

Og der er flere smartphones på Black Friday udsalg i dag, hvis du er på udkig efter en til dig selv eller som julegave (se nederst på siden under alle produkter for at se prisbaskere i kategorien).

På HIFIpriser kan du få en Onkyo TX NR737 forstærker fra Komplett eller et Philips DCM2060 mikro-musiksystem, som både ComputerSalg og CineMagic har sat kraftigt ned.

Er det på tide at få en medieboks til fladskærmen, har Alternate.dk ASUS O!Play Media Pro boksen til en rigtig god pris.

I det hele taget er det bare at gå på udkig efter det produkt, du har gået og savlet over så længe, for der er rigtig mange stærke Black Friday tilbud på EDBpriser & Co i dag.

Oversigt over Black Friday tilbud hos forhandlerne

Herunder kan du klikke dig frem til de dedikerede Black Friday tilbudssider hos vores forhandlere.

PriceRunner

ComputerSalg holder Black Weekend

Wupti.com

CineMagic

Komplett

Dustin holder Weekend Rush Black Friday Edition

Webhallen

Fona

Bilka

CDON

Dane iT