Star Wars' onde imperie går i krig mod støvet i form af to nye robotstøvsugere

edbpriser.dk 14-12-49752 16:16

Normalt er robotstøvsugere ikke lige noget, vi skriver om her på EDBpriser & Co, men når de er "parret" med Star Wars gør vi gerne en undtagelse.

Samsung har nemlig lanceret to versioner af deres POWERbot VR7000 robotstøvsuger (på det amerikanske marked - hulk), der har fået udseende og lyde fra henholdsvis mørkets fyrste selv, Darth Vader, og en af hans tro stormtroopere.

Læs også: Flot og kraftfuld Lenovo Yoga 920 kommer også i to Star Wars Special Editions

Anledningen er naturligvis, at "Star Wars: The Last Jedi" kommer op i biograferne til december, og Samsung fortæller, at de har udviklet disse Limited Edition robotstøvsugere i samarbejde med ægte Star Wars fans.

Darth Vader udgaven lader til at være den mest avancerede af de to modeller og kommer således med Wi-Fi forbindelse og sin egen fjernbetjening, men begge udgaver er udstyret med lydeffekter, der passer til deres udseende.

Samsung Star Wars POWERbot Darth Vader

For eksempel starter Darth Vader støvsugeren op med skurkens velkendte besværede vejrtrækning, hvilket vi må håbe ikke influerer på dens sugeevne.

Samsungs to Star Wars robotstøvsugere kan forudbestilles i USA nu, men der er desværre ikke nogen oplysninger om en eventuel invasion fra Imperiet på denne side af Atlanten i pressemeddelelsen.

Læs også: R2-D2 kaffe-stempelkande

Prisen for at få Darth Vader hjem i stuen og kraft-kvæle støvet er $799, mens stormtrooper udgaven koster $699, hvis du kender nogen derovre, som kan købe en til dig.

Se dem udkæmpe episke slag mod snavs i videoen herunder.