Star Wars: The Old Republic

edbpriser.dk 25-08-2009 11:57

"Star Wars: The Old Republic" foregår flere tusinde år, før handlingen i filmene. Det betyder, at du ikke kan spille som nogen af de kendte karakterer, men derimod får muligheden for helt igennem at bestemme din egen skæbne.

I "Star Wars: The Old Republic" raser krigen mellem Den gamle Republik og Sith Imperiet, og du kan selv vælge hvilken side, du vil kæmpe på. Du kan også vælge, om du skal være en Jedi, en Sith kriger, en smugler eller en fodsoldat.

Noget af det mest nyskabende bliver altså, at man kan være en mere 'almindelig' figur i Star Wars universet, der ikke nødvendigvis behøver kun at være god eller ond - du bestemmer.

"The Old Republic" kan spilles både alene og som multiplayer online.

I Pixel.tv's indslag herunder fortæller spil-forfatteren, Daniel Erickson, meget mere om spillet, og der bliver vist nogle flotte spilsekvenser.

 

I videoerne herunder fra IGN.com, får man et godt indtryk af spillet gennem fire walkthroughs, hvor udviklerne viser og fortæller, hvordan spillet kommer til at tage sig ud.

Der er endnu ingen releasedato på spillet og ej heller nogen pris, men du kan abonnere på et nyhedsbrev og se mange flere nyheder på www.swtor.com