Stilfuld lille moderigtig tablet

edbpriser.dk 21-11-2014 11:31

ASUS MeMO Pad 7 ME572C er det ikke helt så stilige fulde navn på den ellers meget stilsikre 7 tommer tablet, ASUS har sendt på markedet i tre moderigtige farver.

Med en vejledende pris på 1.799 kroner er den dog ikke kun henvendt til overbetalte supermodeller, da de fleste nok kan være med her, og man får en helt god tablet for pengene.

En 64-bit Intel Atom Quad-Core processor på 1,83 GHz driver værket sammen med 2 GB RAM, og man vil kunne vælge mellem 16 og 32 GB lager plus 11 GB i skyen med ASUS WebStorage. Kapaciteten kan desuden udvides med yderligere 64 GB ved hjælp af et microSD kort.

Læs også: Lenovo annoncerer tre nye modeller i Yoga-serien

Skærmen er et LED bagbelyst WUXGA display med en ganske flot opløsning for størrelsen med sine 1920 x 1200 px, hvilket burde resultere i en fin brugeroplevelse.

ASUS MeMO Pad 7 er udstyret med to kameraer på henholdsvis 5 og 2 MP, der desuden kommer med flere features til at forbedre optagelserne.

Batteritiden er oplyst til flotte 11 timer, og ASUS MeMO Pad 7 vil ikke føles som den store byrde at have med sig i byen, da vægten er holdt på 269 gram.

Design hentet fra modeindustrien

Det enkle og rene design af ASUS MeMO Pad 7 er inspireret af eksklusive punge og tasker fra modeindustrien, og de tre farver lyder også som noget fra et modeshow: Rose Champagne, Gentle Black og Burgundy Red.

ASUS MeMO Pad 7 cover farver

ASUS har desuden designet en række covers, der - udover at beskytte tablet-PC'en og fungere som stander - gør det muligt at få ASUS MeMO Pad 7 til at passe til din personlige stil.

Covers til ASUS MeMO Pad 7 skal dog købes separat.

Læs også: Nokia vender tilbage med iPad klon

ASUS MeMO Pad 7 er i handlen nu i 16 GB udgaven, og du kan finde dem lige her.