Stjernedrys fra novembers aktuelle DVD udgivelser

edbpriser.dk 12-07-41922 12:23

Andre har det bedst gemt væk bag høje mure og livvagter. I denne måned retter DVD Magasinet søgelyset mod et par særdeles medieglade kvinder samt nogle mænd, der endnu ikke har lært at smile pænt til fotografen  

Uheldige operationer

Afblegede Tori Spelling har aldrig rigtigt slået igennem som skuespiller. Hendes største rolle til dato har uden tvivl været som Donna i farmands successerie ”Beverly Hills 90210”, hvor hun var en af de få, der holdt ud i samtlige 296 afsnit. Det var i øvrigt også her, at vi alle kunne følge Toris noget foruroligende forandring fra sød og naturlig pige til plastikopereret Hollywooddulle. Der hersker generel enighed om, at operationerne ikke ligefrem har gjort stakkels Tori smukkere. Men det hindrer bestemt ikke fru Spelling i at søge kameraet med slet skjult entusiasme. Ligeledes har hun efter 90210’s afslutning forsøgt at opretholde sin andel af skærmtid ved at deltage i indtil flere tvivlsomme realityprogrammer.

Beverly Hills 90210 - Sæson 8

Dramaserie med bl.a. Tori Spelling og Jennie Garth

Bonusinfo: Tori har et særdeles anstrengt forhold til sin mor Candy. Oven på en strid om arven efter Toris far Aaron Spelling, er de to nu slet ikke på talefod. Efter sigende har Candy heller ikke set sit barnebarn Stella.  

 

Spotlight søges

23-årige Megan Fox startede sin karriere som model. Formentlig er det inden for denne branche, at den superlækre babe har lært at posere foran kameraet. I hvert fald sørger ”Transformers”-stjernen for at skabe størst mulig opmærksomhed omkring sin person, hver gang hun øjner en fotograf, hvilket ofte resulterer i fingerkys, fremstrakt tunge og yderst kokette positioner. Og der hersker da heller ingen tvivl om, at foxy Megan er fantastisk fotogen, hvilket diverse kåringer som ”verdens mest sexede” vidner om. Desuden bekymrer det bestemt ikke den mørke skønhed, at det primært er hendes gode udseende, der har gjort hende berømt. Megan har selv udtalt, at på den måde kan hun kun overraske positivt som skuespiller.

Transformers: De Faldnes Hævn

Action med Megan Fox og Shia LaBeouf

Bonusinfo: Megan Fox er ofte blevet sammenlignet med den 11 år ældre Angelina Jolie pga. sit lange, mørke hår, sine kysseklare læber og ikke mindst sine mange tatoveringer, som spænder lige fra et portræt af Marilyn Monroe til et citat af Shakespeare.

 

Farvel Hollywood

På kort tid har dygtige og talentfulde Joaquin Phoenix gennemgået en helt uforståelig forandring. Den mørke stjerne har aldrig været kendt som indbegrebet af en Hollywood pretty boy. Til gengæld har han altid haft en stærk og maskulin udstråling, bl.a. med rollen som Johnny Cash i filmen ”Walk the Line” som velfortjent indbragte ham en Oscarnominering. Nu har Joaquin imidlertid valgt at gemme det karakteristiske ansigt fuldstændig væk bag store solbriller, en lang, fedtet hårpragt og ditto fuldskæg. Samtidig har han taget mindst ti kg. på. Som kronen på værket har den tidligere stjerneskuespiller annonceret, at han vil lægge filmarbejdet helt på hylden for i stedet at hellige sig musikken. ”Two Lovers” er foreløbig Joaquin Phoenix’ sidste film. 

Two Lovers

Drama med Joaqhin Phoenix og Gwyneth Paltrow

Bonusinfo: Joaquin Phoenix er veganer og vil under ingen omstændigheder gå med læder. Derfor forlangte han, at hans lædertøj i ”Gladiator” og ”Walk the Line” skulle være lavet af syntetiske materialer.

 

Gal og genial

Det er ingen hemmelighed, at Lars von Trier og pressen ikke altid er de bedste venner. Den danske verdensstjerne er meget karrig med interview og har for vane at blive væk fra stort annoncerede pressekonferencer. Desuden lider den hyperintelligente instruktør af ufatteligt mange former for fobier foruden angstanfald og depressioner. Endelig er manden kendt for at være besværlig. På Filmskolen kom von Trier op at skændes med stort set samtlige undervisere, da han anså dem for at være en flok talentløse amatører, der ikke kunne lære ham noget. Derfor begyndte han selv at eksperimentere som instruktør, og hans forrygende karriere er senest kulmineret med den omdiskuterede ”Antichrist”.

Antichrist

Drama med Willem Dafoe og Charlotte Gainsbourg

Udkommer på DVD den 19. november

Bonusinfo: Steven Spielberg var så begejstret for storfilmen ”Europa” (1991), at han tilbød von Trier at instruere en film i USA. Triers afslog dog, muligvis fordi hans flyskræk umuliggjorde en rejse tværs over Atlanten.