Stor iPad kommer i 2015

edbpriser.dk 05-12-46623 15:03

Apples underleverandører er i gang med forberedelserne til at starte på produktionen af en ny stor iPad på 12,9 tommer, fortæller business-sitet Bloomberg.

Læs også: iPhone 6 får nyt Lightning kabel

Bloomberg har talt med personer, som "har viden om emnet", og de kan bekræfte, at Apple vil sætte produktionen i gang i første kvartal af 2015.

Største iPad til dato

Apple har indtil videre ikke bevæget sig over de 9,7 tommer, som de har holdt fast i, lige siden deres allerførste iPad kom på markedet i 2010.

iPad mini kom som et modsvar på de mindre tablets fra især Google og Samsung, men siden er det marked blevet presset af phablets - mobiltelefoner med store skærme.

Nu kommer Apple så selv med nogle større iPhone 6 modeller, som meget nemt kunne være med til at udhule salget af deres egen iPad mini.

Derfor er det logiske modtræk at udsende en større iPad, der kan give en skærmoplevelse, som hverken phablets eller de mindre tablets kan give.

Læs også: Apple har brugt rekordstort beløb på udvikling

Om der så er et reelt behov for en stor iPad, er straks mere tvivlsomt - ikke mindst når man ser størrelsesforskellen på de to herunder.

iPad 9,7 vs iPad 12,9 tommer størrelser
iPad 9,7 vs iPad 12,9 tommer størrelser. Kilde: DisplayWars .