Stor iPhone 6 bliver måske forsinket

edbpriser.dk 16-04-46511 21:43

Det er KGI Securities analytikeren, Ming-Chi Kuo, som endnu engang er på banen med en af hans - sædvanligvis korrekte - rapporter om produktionen af de næste iPhone modeller.

Følg de seneste nyheder og rygter om iPhone 6 her - og bliv skrevet op til vores dedikerede iPhone 6 nyhedsbrev

I den seneste rapport redegør Kuo for problemer i produktionen, der især har at gøre med den ventede iPhone 6 phablet på 5,5 tommer, fortæller CNET.

Problemerne har at gøre med in-cell touch skærmen, kabinettet i metal som iPhone 6 skal pakkes ind i, og så lader der også til at være store udfordringer med at fremstille den plade af safirglas, som skal beskytte skærmen på iPhone 6.

Læs også: Første ægte billeder af iPhone 6?

Apples forskellige underleverandører kan godt fremstille de forskellige komponenter, men der er stadig for mange eksemplarer, der skal kasseres, når de forsøger at skrue op for masseproduktionen.

Problemerne betyder, ifølge Kuo, at den større iPhone 6 kan blive udskudt til starten af 2015 i stedet for slutningen af i år, eller at der som minimum vil blive meget lang ventetid på den i starten af dens livscyklus.

iPhone 6 bliver vildt tynd

Til gengæld kan utålmodige Apple fans glæde sig til den tyndeste iPhone til dato.

iPhone 6 koncept

CNET skriver nemlig også, at blandt andet batteriet i iPhone 6 er blevet 1 millimeter tyndere, så det nu kun måler 2 millimeter.

Herudover arbejder Apple også på at reducere de to lag af baggrundsbelysningsfilm til kun et enkelt, hvis de kan få det ene lag til at give tilstrækkeligt lys.

Læs også: Apples iWatch kommer i flere størrelser og med mere end 10 sensorer

Alt i alt skulle det resultere i en tykkelse på iPhone 6 på kun cirka 6,1 millimeter ligesom den seneste iPod touch mod 7,6 millimeter på iPhone 5s.

Præsentationen af iPhone 6 i både en 4,7 og en 5,5 tommer version ventes stadig at skulle finde sted til september.