Stor Windows-opdatering på vej – her er de nye features

Rasmus Elm Rasmussen - 03-04-2019 13:59

I løbet af april lander en større opdatering til din Windows-pc, som byder på radikale ændringer i design og system samt en række nye features

Det virker ikke som så længe siden, at vores Windows-pc’er sidst fik en stor opdatering, men det skyldes at oktober-opdateringen blev så forsinket, at de fleste først har fået den indenfor de seneste måneder.

Forhåbentligt kommer det ikke til at gå på samme vis med den næste opdatering, som er lige på trapperne. Den skulle komme engang i løbet af april. En præcis dato er dog endnu ikke meldt ud. Faktisk er der ikke noget officielt om opdateringen fra Microsofts side, men insidere, som har fået lov at rode med nogle af funktionerne, hævder at opdateringen er lige på trapperne.

Det bliver en af de mere gennemgribende opdateringer, der vil omfatte både design, system og features. Her er nogle af de vigtigste nyheder:

1. Et lyst tema: Som kontrast til det mørke tema du er vant til i Windows 10 bliver der nu mulighed for at vælge et lyst tema,. Det gør både værkstøjslinien og startmenuen lysere, og tilpasser samtidig ikoner, så de bedre matcher det lyse look.


Læs mere...