Studiebærbar på budget

edbpriser.dk 30-12-46530 17:13

Studiestarten og tiden på SU står for døren, og derfor er der mange, som skal have en ny bærbar PC, der er velegnet til studiebrug og som samtidig ikke vælter budgettet.

Derfor har vi opsat en række kriterier, der tager højde for de mest relevante valg, man skal tage stilling til, når man vælger sin nye studiebærbar.

Batteritiden skal være lang

Hvis du skal kunne bruge din studiebærbar hele dagen i først skolen og derefter til lektier og gruppearbejde, skal den bærbare have en lang batteritid.

8 timer har vi sat som et minimum, da det burde passe ganske godt til en lang arbejdsdag på studiet.

Skærmstørrelsen er vigtig

Med mindre du er i gang med en grafisk uddannelse af en art, hvor en stor skærm er et must, vil en mindre skærm være at foretrække på din studiebærbar.

Jo mindre skærmen er, jo nemmere er den bærbare at slæbe med rundt i skoletasken, og det er en stor fordel i længden.

Vi har sat skærmstørrelsen til max at være 14 tommer, da det både sikrer en god arbejdsoplevelse og en bærbar, der er til at bære.

Max 5.000 kroner for en studiebærbar

Prisen er altid vigtig, hvis mor og far eller en rig onkel ikke lige kan træde til og forære dig den nyeste MacBook Air, og den har vi i vores prissammenligning sat til 5.000 kroner som maksimum.

Læs også: Billige Windows 8.1 computere på vej

Det lyder måske som mange begrænsninger, men det giver et bredt udvalg af mulige løsninger på en studiebærbar, der strækker sig fra de internet-afhængige Chromebooks til en stærk bærbar PC med en potent i5 processor fra Intel.

Der er med andre ord en studiebærbar til ethvert behov og enhver pengepung.

Se listen over vores bud på en studiebærbar her

Bemærk at du selv kan lave om på valgene ved at ændre på filtrene i søgningen.

Pris, størrelse og batteritid kan alle ændres efter dine behov samt en lang række andre parametre som harddisk kapacitet, styresystem, multi-touch display og mange andre.