Styr computeren som i "Minority Report"

edbpriser.dk 25-04-46985 22:16

Den store forbrugerelektronik messe, CES 2015, er så småt ved at komme i gang, og flere producenter har allerede lukket katten ud af sækken og fortalt om deres største nyheder.

Heriblandt er Acer, hvis Aspire V 17 Nitro er blevet udstyret med Intels RealSense 3D kameraer til gestik kontrol, fortæller Pocket-lint.

Det betyder, at man kan styre den bærbare PC med fagter foran skærmen, når man navigerer rundt i mapper og programmer, eller man kan spille Fruit Ninja i luften foran skærmen.

3D scan af objekter

På sigt vil RealSense teknologien kunne bruges til at scanne fysiske objekter ind som en 3D model i computeren, som derefter kan printe en kopi ud, hvis du samtidig er i besiddelse af en 3D printer forstås.

Læs også: Seks nye tendenser tegner PC'ernes fremtid: Snart vil du se dem indbygget i din computer

Det kan lade sig gøre, fordi kameraerne i Acer Aspire V 17 Nitro er fintfølende nok til at få alle detaljer med, og dermed ligger verden åben for at boltre sig i virtuelle og fysiske 3D verdener.

Acer Aspire V 17 Nitro

Acer Aspire V 17 Nitro er en potent PC

I motorrummet på Acer Aspire V 17 Nitro finder vi en 4. generation Intel Core i7 Quad-Core processor, et Nvidia GeForce GTX 860M grafikkort med op til 4 GB DDR5 VRAM og op til 16 GB RAM.

Den 1 TB store harddisk vil være suppleret af enten en 128 eller 256 GB SSD, og herudover er der Blu-ray drev og 802.11ac Wi-Fi i den 17,3 tommer store bærbar med 1080p IPS skærm.

Pris og tilgængelighed

Acer Aspire V 17 Nitro kommer på markedet i løbet af januar måned, og prisen må vi desværre gætte os til på nuværende tidspunkt.

Læs også: Gaming-bærbar med underspillet design: Acer Aspire V 15 Nitro

Det samme gælder svaret på, om vi vil se lige så seje ud som Tom Cruise, når vi sidder og fægter med armene foran vores computer nede på den lokale café, men det er måske mest et spørgsmål om den rette attitude...