Super Samsung GALAXY S5 afsløret

edbpriser.dk 06-07-46336 12:56

Det er sitet GSM Insider, som har spottet en Samsung GALAXY S5 på et website fra Hong Kong med nogenlunde de specifikationer, som mange havde regnet med, at det sydkoreanske flagskib ville blive udstyret med fra starten.

Læs også: Chefdesigneren bag Samsung GALAXY S5 træder tilbage

Størrelsen på den opgraderede Samsung GALAXY S5 er den samme med en 5,1 tommer skærm, men ifølge de oplyste specifikationer får opløsningen et gevaldigt løft fra 1080 x 1920 på den nuværende model til 1440 x 2560 pixels.

Super Samsung GALAXY S5 bliver den første mobil med Snapdragon 805 processor

Processoren i den afslørede model bliver - hvis oplysningerne holder stik - den spritnye Snapdragon 805 Quad-Core processor, og hvis det er rigtigt, bliver denne luksus Samsung GALAXY S5 den første mobiltelefon med denne chip.

RAM-beholdningen får også et nøk opad med en enkelt gigabyte, så den nye Snapdragon processor får hele 3 GB RAM at boltre sig på.

Den indbyggede harddisk-plads bliver ikke oplyst, hvilket kunne betyde, at den holder sig på de nuværende 16 GB. Til gengæld kan man udvide lagerpladsen med op til 128 GB ved hjælp af et microSD kort.

Opdateret 19/5: Billede viser Samsung GALAXY S5 Prime i metal-krop

Samsung GALAXY S5 Prime billede fra PhoneArena
Måske det første billede af Samsung GALAXY S5 Prime fra PhoneArena.

Billedet herover skulle angiveligt vise Samsung GALAXY S5 Prime, som luksus-udgaven bliver kaldt nu, i dens metal-krop, der er en lille smule tykkere end den normale model.

Den ekstra tykkelse skyldes et større batteri, der ifølge AndroidCentral er nødvendigt for at drive en smartphone med så stærke specifikationer.

Opdatering slut

Kameraerne på henholdsvis 16 og 2 MP er også uændrede, mens Android-versionen bliver den allernyeste KitKat 4.4.3.

Hvorvidt super-udgaven af Samsung GALAXY S5 kommer til at køre 64 bit ligesom iPhone 5s, står der ikke noget om.

Læs også: Samsung kommer med flere GALAXY S5 modeller

Den vejledende pris for denne super udgave af Samsung GALAXY S5 ender ifølge sitet på omkring 5.200 kroner, og det er overraskende nok meget tæt på den pris, som de første Samsung GALAXY S5 modeller blev sendt på gaden med.

Nu mangler vi så bare en bekræftelse fra Samsung...

Via: Pocket-lint