Superhurtigt og holdbart gaming tastatur

edbpriser.dk 04-02-2016 11:10

Logitech annoncerer i dag G810 Orion Spectrum, et full-size, mekanisk RGB-gaming tastatur, der er udstyret med Logitechs eksklusive Romer-G-taster, der giver 25 procent hurtigere aktivering end standarden for mekaniske tastaturer, samt brugerdefinerbar RGB-belysning og specielt tilegnede medieknapper.

”Det seneste halvandet år har vi mødtes med masser af gamere og spurgt dem, hvad de ønskede i et gaming tastatur”, siger Ujesh Desai, vice president og general manager hos Logitechs gaming-afdeling.

"Resultatet er G810 Orion Spectrum, et rent, sofistikeret design, der fokuserer på at levere høj performance.”

Logitech G810 Orion Spectrum

Performancedrevet design

Hvert aspekt af tastaturet – fra de mindste detaljer, såsom den matte overflade, der skjuler fingeraftryk, og et holdbart, flettet kabel, til de mere komplekse detaljer, herunder avanceret RGB-belysning og hurtige, holdbare Romer-G-taster – er præcist konstrueret.

Læs også: Fleksible hovedtelefoner med udskiftelige forstærkere

Det har resulteret i markedsledende teknologi og en høj produktkvalitet i et unikt udformet design.

Logitech G810 Orion Spectrum

Eksklusive Romer-G-taster

Logitech G810 Orion Spectrum er udstyret med Logitechs enestående mekaniske Romer-G-omskiftere, der leverer næsten øjeblikkelig respons og registrerer input op til 25 procent hurtigere end standarden for mekaniske taster.

Med en aktivering på 1,5 mm modtager Romer-G-tasterne kommandoer endnu hurtigere, hvilket giver dig en fordel i konkurrerende spil, hvor hvert millisekund tæller.

Med en forbedret holdbarhed på 70 millioner tasteanslag, op til 40 procent flere tasteanslag end andre på markedet, kan du spille med visheden om, at dit tastatur kan klare det.

Brugerdefinerbar RGB-bagbelysning

Ved brug af Logitech Gaming Software (LGS) kan du tilpasse lyset i hver enkelt tast ud fra en palet på mere end 16,8 millioner farver og synkronisere belysningen med andre RGB-belyste Logitech G produkter.

Logitech G810 Orion Spectrum

Du kan farvekoordinere taster for at holde styr på besværgelser og andre kommandoer eller ændre farver, så det passer til din opsætning.

Bagbelysning gør det nemmere at finde de rigtige taster, mens du spiller og i mørke. Derudover kommer LGS forudinstalleret med brugerdefinerede profiler til over 300 spil, så al tilpasning er klaret for dig.

Nem adgang til medieknapper

Logitech G810 Orion Spectrum er udstyret med specielt tilegnede medieknapper, der kan bruges til at afspille, pause og mute musik og videoer med det samme, så du kan kontrollere din baggrundsmusik uden at afbryde dit spil.

Logitech G810 Orion Spectrum

Brug det indbyggede rullehjul til at justere lydstyrken eller spring til næste sang med et enkelt tryk på en knap.

Fuld tilpasning

Få fuld kontrol over Logitech G810 Orion Spectrum med LGS. Tilpas dine foretrukne spil med brugerdefinerede makroer på F1-F12 tasterne.

Læs også: Prisstærk RGB oplyst tastatur og mus combo

Kontroller RGB-belysningen på de enkelte taster og bestem, hvilke taster der er slået fra, når du aktiverer Game Mode.

Pris og tilgængelighed

Logitech G810 Orion Spectrum forventes tilgængelig i Danmark fra starten af februar 2016 til en vejledende pris på 1.599 kroner.

Find de bedste priser på Logitech tastaturer her