Surface Pro 4 har en af de bedste skærme på markedet

edbpriser.dk 23-08-47792 14:40

Når Microsoft sender deres fjerde version af Surface Pro tabletten ud i butikkerne midt i november, bliver det med en af de bedste skærme på markedet ifølge DisplayMate.

Det anerkendte test-firma har netop frigivet resultatet af deres omfattende prøvekørsel af displayet på Surface Pro 4, og de er mildt sagt begejstrede.

Læs også: Gigant tablet på vej

DisplayMate skriver blandt andet: "Rent faktisk har Surface Pro 4 et af de bedste og mest præcise af de tilgængelige displays på nogen mobil platform og OS.

Den tilslutter sig toppen af en ganske lille gruppe af tablets, der har displays på det højeste niveau - ideelt for professionelle som skal bruge en meget præcis og højtydende skærm, og forbrugere som gerne vil have og sætter pris på et rigtig godt og smukt display."

Meget bedre anbefaling kunne Microsoft dårligt håbe på at modtage her ganske få dage, før Surface Pro 4 kommer ud i butikkerne.

Fint strømforbrug

DisplayMate har også målt skærmens strømforbrug til at ligge på 4,8 watt, hvilket er lidt højere end de 4,3 watt, som Surface Pro 3 brugte, men displayet på Surface Pro 4 har også fået en højere opløsning på 2736 x 1824 px mod de 2160 x 1440 px på Pro 3.

Surface Pro 4 skærmens strømforbrug er i øvrigt også ganske lavt i forhold til iPad Air 2, der bruger 8,3 watt på sin 9,7 tommer skærm, hvor displayet på Pro 4 måler 12,3 tommer.

Læs også: Microsofts Surface Book bliver ikke billig

Microsoft Surface Pro 4 findes i en del forskellige konfigurationer - se dem alle her.


Via: Übergizmo