Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Tablet og touch skærm i ét

edbpriser.dk 20-11-2012 14:28

 

ViewSonic har fået en idé

Du har Android på din telefon og måske også på din tablet-PC, men hvad med at have det åbne, lettilgængelige operativsystem på din PC-skærm også?

Det kan måske virke lidt unødvendigt, men den erfarne skærm-producent har fået den smarte idé, at Android kan bruges, når man ikke lige gider at starte sin computer op for at tjekke Facebook, emails eller dagens nyheder.

Tablet til skrivebordet

Derfor har ViewSonic lavet VSD200, der er en 22 tommer skærm, der samtidig fungerer som en Android tablet.

Tabletten kører med en Texas Instruments dual core 1 Ghz processor, hvilket burde være mere end nok til at afvikle et mobilt operativsystem.

Egen App Store

VSD200 kommer med en standard Android version (4.0 Ice Cream Sandwich), og du kan dermed hente og installere alle de apps, du har lyst til fra Google Play via det indbyggede WiFi eller ethernet-indgangen i skærmen. Du kan selvfølgelig også bruge Bluetooth ved hjælp af en ekstern enhed som din mobil, hvis du skulle ønske det.

Men ViewSonic har også oprettet deres egen App Store med skærm-specifikke applikationer og specielt udvalgt software. Denne er imidlertid kun tilgængelig i USA indtil videre.

Touch skærm med det hele

Med ViewSonic VSD200 får du altså både en 22 tommer stor skærm, en Android tablet og en touch skærm, når du kobler den til en standard PC eller Mac.

VSD200 fungerer naturligvis rigtig godt sammen med Windows 8, der jo er lagt meget an på touch baseret styring samt muligheden for at bruge det på en tablet.

Briterne har den

ViewSonics skærm blev præsenteret helt tilbage i maj og skulle - i hvert fald den gang - være den første af sin slags på markedet.

Vi har dog ikke kunnet finde ViewSonic VSD200 hos nogle danske forhandlere endnu, men den sælges for 359 pund i Storbritannien, hvilket svarer til 3.329 DKK, og så bliver den vejledende danske udsalgspris nok lidt højere.

Se mere til ViewSonic VSD200 her

Du kan læse en grundig anmeldelse af tabletten/skærmen hos Expertreviews.co.uk.

Og så kan du se ViewSonics egen præsentationsvideo herunder, hvor de gennemgår alle VSD200's smarte funktioner.


Kilde: itavisen.no