Tænk tester ismaskiner: Se vinderne her

edbpriser.dk 04-08-46544 22:40

Der er få ting, der kan måle sig med god is, når sommeren er over os, og termometeret er oppe i særdeles uvante varmegrader. Hvis isen så også er hjemmelavet, så bliver det ikke meget bedre.

Det kan man klare med en ismaskine, og her har du endda mulighed for at kombinere lige præcis de smagsvarianter, du foretrækker. Nu har du altså endelig mulighed for at lave den lakrids-mango-pistacie-is, du altid har drømt om.

Tænks test kommer derfor med uforlignelig timing. Her er kåret to testvindere, da der er testet to forskellige slags ismaskiner.

Du kan finde hele Tænks test her.

Integreret fryser eller ej

Der findes nemlig grundlæggende to slags modeller, nemlig ismaskiner med eller uden integreret fryser.

Ismaskiner uden integreret fryser har som oftest fryseelementet indlagt i skålen, der så skal opbevares i fryseren omkring 24 timer inden isproduktionen startes.

Læs også: Guide til køb af ismaskine

Denne slags ismaskiner er ofte små og billige, men på den anden side skal man have plads i fryseren til skålen, og fryseelementet skal tilbage i fryseren i 24 timer, før man kan lave is igen.

Ismaskiner med integreret fryser har en kompressor, der fryser isen, mens maskinen kører. Man kan altså sagtens producere flere portioner is efter hinanden. Denne slags ismaskiner er dog både dyrere og større end modeller uden integreret fryser.

Herunder finder du de to testvindere i hver sin kategori og Tænks begrundelse for kåringen.

Vil du se på et større udvalg af ismaskiner, kan du finde det her.