Tag din stationære PC på skødet

edbpriser.dk 18-07-45662 13:03

HP har redesignet den stationære All-in-One PC, så den passer til enhver arbejdssituation - eller nærmere bestemt har de redesignet standeren, der holder PC'en, så man får en virkelig fleksibel løsning - se HP's introduktionsvideo her under artiklen.

Du kan købe en færdigsamlet stationær pc lige her

Da Windows 8 ligger op til, at man arbejder direkte på skærmen, har HP bygget hele den stationære PC ind i en touch skærm på en indstillelig stander.

Læs også: LG kommer med 21:9 UltraWide All-in-one PC

Den nye stander kan stå op som en normal PC skærm, men den kan også klappes sammen og hænge skærmen ud over bordkanten, så man nærmest får HP ENVY Recline på skødet, uden man behøver at bruge kræfter på at holde den.

HP ENVY Recline

HP ENVY Recline kan desuden indstilles på enhver tænkelig måde mellem den stående og den liggende position, så man kan variere sit arbejde i siddende og stående skrivebordsstillinger og dermed minimere de skader, der opstår ved fastlåste stillinger.

HP ENVY Recline i 23" og 27" versioner

HP ENVY Recline kommer både i en 23" og en 27" model, der begge har et 1080p IPS display med 10-punkts touch skærm, skriver The Verge.

HP ENVY Recline kommer med de nyeste Intel Core processorer, Nvidia GeForce GT 730A grafikkort og op til 16 GB RAM.

Læs også: ASUS' nye ZENBOOKS får Gorilla Glass 3 overflade

Ifølge The Verge bliver HP ENVY 27 Recline lidt bedre bestykket end sin lillebror med blandt andet hurtigere WiFi, NFC og SSD indbygget.

Til begge størrelser følger der trådløst tastatur og mus med, og de har begge fem USB porte, HDMI og Beats Audio lyd.

Både HP ENVY 23 Recline og HP ENVY 27 Recline er på vej i handlen nu, og priserne kommer til at ligge mellem DKK 10.000 - 15.000, alt efter hvilken hardware konfiguration man vælger.

Til november kommer der også en speciel rød og sort Beats udgave af HP ENVY Recline på markedet til omkring 13.000 kr.

HP ENVY Recline Beats Edition
HP ENVY Recline Beats Edition.

Læs også: Acer opgraderer flippende Aspire R7-bærbar med touchpen og Haswell