Tag med fantasien til en helt ny verden i "LittleBigPlanet 2"

edbpriser.dk 20-01-2011 14:49

Sackboy er endelig tilbage
Vi møder den lille, men mægtige stjerne fra "LittleBigPlanet" igen i det længe ventede "LittleBigPlanet 2", hvor han flyver, synger, maler og skaber sig vej ind på din PlayStation 3.

Denne gang er der ingen grænser for, hvor din fantasi kan føre dig hen i et uendeligt eventyr, hvor du deler dine værker med alverden. Du kan lave lige det spil eller den oplevelse, du har lyst til – fra at justere på baner eller skabe helt nye spil til at afholde et kæmpe modeshow med sackbotter, der viser sig frem på catwalken i takt til musik, som du har komponeret til lejligheden.

Det var aldrig en let opgave at skulle lave en spilplatform med endnu mere ”wauw”-faktor end "LittleBigPlanet", men efterfølgeren udvider rammerne for kreativiteten og har allerede overvældet et begejstret anmelderkorps. Forbered dig på en helt ny verden af sjov!

Tag på videnskabeligt eventyr med fire venner
Du vil jo nok gerne række Sackboy en hjælpende hånd, før du tager skaberhatten på. Begiv dig ud på et vanvittigt videnskabeligt eventyr med Sackboy og op til fire venner, hvor I kæmper for at beskytte Byggeverdenen mod den frygtede Negativitron – en gigantisk, kreativitetssugende støvsuger.

Hop, sving og løb gennem 50 overvældende baner, som nogle af de dygtigste og mest kreative brugere, som skabte baner i "LittleBigPlanet 1", har været med til at sætte sit præg på. Find din egen vej rundt om forhindringer med Sackboys superseje og lidt sære Skabinator, eller afprøv en række nye legetøjer, som fx gribekrogen, der hjælper dig over dødsensfarlige kløfter, eller hoppepuden, der slynger dig op til de højeste steder. 

Slå dig løs på patchwork-planeten
At redde Byggeverdenen er kun begyndelsen. Slip din fantasi fri på patchwork-planeten, og skab helt nye spil – fra hovedbrudsspil til racer- og skydespil – i det mest ressourcestærke "LittleBigPlanet" til dato! Hemmeligheden ligger i Popit – Sackboys trickfyldte godtepose – der lader dig bygge bevægelige anordninger, opfinde nye dyrearter, tænde for røgmaskiner og endda programmere automatiserede figurer.

Skab mange forskellige ting
Og du behøver ikke nøjes med at producere spil. Lav en bagekonkurrence, indspil en musikvideo, eller byg en kopi af din yndlingsfilmscene. Design en ny rumdragt til Sackboy, en antityngdekraftsmaskine eller et klaver, der spiller af sig selv – alt er muligt. Du har klistermærker, maling, metal, svampe, balloner, fjedre, motorer, plasmastråler, elektricitet og ikke mindst billeder, du har taget med dit PlayStation Eye-kamera.

Allerede mere end tre millioner baner
Hvis din fantasi har brug for en pause, kan du udforske sindene på spillere fra hele verden, der har uploadet deres produktioner til PlayStation Network. Du kan starte med de mere end tre millioner baner, som spillere af det første "LittleBigPlanet" har lagt op, og når du er færdig med dem, vil der være kommet mange flere! Få venner over hele verden, og hold forbindelsen med dem alle via LittleBigPlanet.com – takket være de funktioner for fællesskabet, der hjælper dig med at finde de spil og spillere, du elsker.

Spændt? Det er Sackboy nemlig. Han har forberedt sig på det her i to år – og nu er han tilbage! Indholdet i æsken er bare begyndelsen – du vil blive overrasket over, hvad du ender med at skabe. Se mere på www.eu.playstation.com.