Test af Rapoo 3510 Plus - velklædt trådløs mus

edbpriser.dk 19-05-49939 23:30

Det er egentlig sjovt, at Apple eller HP ikke har tænkt tanken og beklædt en af deres mus med stof til at blive solgt sammen med deres alt-i-en computere, for Rapoo 3510 Plus er præcis så design-lækker, at den vil stå godt sammen en iMac eller HP's ENVY Curved og ikke mindst den ligeledes stofbeklædte Pavilion Wave.

Men sådan skulle det ikke være, og nu er den kinesiske producent Rapoo kommet dem i forkøbet med et ganske billigt bud på en stilfuld mus til skrivebordet.

Er den behagelig at bruge?

Min første tanke, da jeg så Rapoos nye mus, var, om man overhovedet kan holde ud at bruge en mus, der er betrukket med stof i stedet for den sædvanlige glatte plastikoverflade?

Men efter at have testet 3510 Plus kan jeg konkludere, at det kan man godt - i hvert fald hvis det er til den mere sporadiske brug ved hjemmecomputeren.

Læs også: Test: Lille kvik mus med den smarte Flow funktion - anmeldelse af Logitech MX Anywhere 2S

For det er trods alt begrænset, hvor meget man kører fingrene henover overfladen på musen, så at denne er lidt mere ru, end vi er vant til, gør faktisk ikke noget.

Rapoo 3510 Plus funktioner

Rapoo 3510 Plus kommer med en lille USB-dongle til at sætte i computeren, og lige så snart du så tænder for musen er de parret, og du kan gå i gang med at bruge den.

Det er nemt, og musen fungerer helt fint med sine to standard-knapper og scroll-hjul, der for sidstnævntes vedkommende mærkeligt nok også kan klikkes ned, uden at der sker nogen mærkbar ændring på hjulets funktion af den grund(?).

Den trådløse forbindelse er også udmærket, og musen fungerer i det hele taget, som den skal, og som man kan forvente.

Hvis du sidder og bruger en mus hele dagen på arbejdet, vil jeg dog anbefale en større kontormus i bedre kvalitet med flere knapper og funktioner, da Rapoo 3510 Plus er en noget flad mus med kun de mest basale musefunktioner.

Læs også: Test: Fremragende kontormus med smågenial Flow funktion - anmeldelse af Logitech MX Master 2S

På et skrivebord ser den dog rigtig godt ud, og det næste spørgsmål må så være, om den stofbeklædte overflade med tiden vil blive snavset, for den er nok ikke så nem at gøre ren, men så lang tid har jeg ikke haft musen til test, at jeg kan komme med et kvalificeret bud på dette.

Konklusion

Hvis du gerne vil have en mere stilfuld mus til din computer og ikke har brug for avancerede funktioner, så er Rapoo 3510 Plus absolut et godt bud.

Med en vejledende pris på blot 199 kroner er den heller ikke den store investering, og den er under alle omstændigheder et frisk bud på en ny mus til hjemmecomputeren.