Test: Lille kvik mus med den smarte Flow funktion

edbpriser.dk 29-12-49610 22:23

MX Anywhere 2S er en af de nyeste mus fra Logitech, og den er den direkte efterfølger til MX Anywhere 2 musen, hvor S'et står for Software og henviser til den nye Flow funktion.

God præcision og batteritid

Logitech MX Anywhere 2S er forbedret på en række vigtige punkter ikke mindst omkring præcisionen, der er hævet fra 1.600 DPI til nu 4.000 DPI, og i kraft af sin Darkfield sensor virker musen på alle overflader.

Læs også: Test: Musestille mus - anmeldelse af Logitech Silent Plus

Batteritiden er lovet til at holde 70 dage på en enkelt opladning, og det lever musen fint op til - jeg har i hvert fald ikke haft behov for at oplade den endnu. Skulle du alligevel ende med at løbe tør for strøm, skal Logitech MX Anywhere 2S blot oplades i tre minutter for at holde strøm til resten af dagen.

Fin form og fine funktioner

Designet er fint gennemarbejdet, og Logitech MX Anywhere 2S er rar at røre ved og god at arbejde med, hvis man godt kan lide en lille handy mus.

Logitech MX Anywhere 2S farver
Logitech MX Anywhere 2S kommer i tre farver: Blå, grå og sort.

Den måler blot 61,6 x 100,3 x 34,4 mm, så personligt vil jeg foretrække MX Master 2S musen, da dens større form passer mig bedre til en lang dags arbejde.

MX Anywhere 2S vil til gengæld være at foretrække, hvis man skal have musen med i tasken til sin bærbare PC.

Ved at klikke scrollhjulet ned skifter man mellem klikvis kørsel eller hurtig, flydende kørsel, så man kan scrolle præcist eller hurtigt igennem et større dokument.

Logitech MX Anywhere 2S indstilles i programmet Logitech Options
Logitech Options programmet gør opsætning af MX Anywhere 2S nem.

Opsætning af musen styres i programmet Logitech Options, hvor alle knapper kan indstilles til individuelle behov, og det foregår let og intuitivt.

Den geniale Flow funktion

Noget af det smarteste ved Logitech MX Anywhere 2S er, at den har Logitechs nye smarte Flow funktion, der et ganske genialt påfund, der gør dig i stand til at styre op til tre forskellige computere samtidig og nemt flytte filer imellem dem.

Flow funktionen er ganske nem at sætte op, og når det er gjort, springer musen gnidningsløst mellem de forbundne computere.

Logitech MX Anywhere 2S Flow funktion

Det sker, når du fører musen ud i den valgte side af skærmen på den ene computer, og så dukker musemarkøren op i den tilstødende side på den næste computer.

Du kan endda bruge copy-paste til at flytte filer fra den ene til den anden (eller tredje) computer, hvilket selvsagt er hurtigere end at maile dem eller flytte dem via et USB stick, og det fungerer rigtig godt.

Flow fungerer tillige mellem PC og Mac computere, og det gør jo ikke funktionen mindre brugbar.

Konklusion

Logitech MX Anywhere 2S kan anbefales uden den mindste tøven.

Hvis den lille formfaktor passer dig, er der intet at betænke sig på, for det er en mus i god kvalitet, der fungerer præcist og præcis, som den skal, og Flow funktionen er smart, hvis du har brug den.

Læs også: Test: Fremragende kontormus med smågenial Flow funktion - anmeldelse af Logitech MX Master 2S

Størrelsen på Logitech MX Anywhere 2S gør den også velegnet som makker til en bærbar computer, for den vil være nem at finde plads til i tasken, og det er altid rart at have en god mus med sig.