Test: Musestille mus

edbpriser.dk 19-03-49055 03:30

De fleste mennesker bliver nok ikke generet af museknappernes kliklyde, men der er nogle, som ikke kan lukke af for den konstante klikken fra deres kollegaer på kontoret, og til dem er der hjælp at hente i form af Logitechs nye M330 Silent Plus mus.

Logitech Silent Plus musen ligner og fungerer på samme måde som de fleste andre trådløse mus på markedet, idet man blot sætter den lille nanomodtager i en af computerens USB porte, og så er man kørende.

Logitech M330 Silent Plus

Lydløs og velfungerende mus

Imidlertid udmærker Logitech Silent Plus sig ved, at kliklydene fra de to knapper og scroll-hjulet er reduceret med 90%, hvilket betyder, at kollegaer, som sidder lige ved siden af dig, ikke kan høre noget som helst, når du klikker med musen.

Læs også: Smart - og billig - batteripakke til din mobil og tablet - anmeldelse af TP-Link TL-PB10400

Dermed lever Logitech Silent Plus fuldstændig op til det lovede, og den fungerer samtidig upåklageligt og ligger godt i hånden - dog kun højre hånd.

Personligt savner jeg nogle tommelfinger-knapper, som jeg gerne bruger til at springe frem og tilbage i et browser-vindues historik, og det burde vel også være muligt at gøre sådanne knapper lydløse.

Logitech M330 Silent Plus

Til gengæld er batteritiden på 24 måneder direkte imponerende, og den opnås ved en velfungerende automatisk on/off funktion, der ikke giver den forsinkelse, som det er tilfældet på den nyligt anmeldte Logitech M720 Triathlon mus.

Læs også: Test: En mus til at styre dem alle - anmeldelse af Logitech M720 Triathlon

Batteritiden har jeg af gode grunde ikke kunnet tjekke i testperioden, men selv hvis musen kun kan klare den halve tid på et enkelt AA batteri, vil det være helt i orden med mig.

Konklusion

Logitech M330 Silent Plus holder, hvad den lover, og eliminerer potentielt forstyrrende kliklyde.

Logitech M330 Silent Plus farver

Så hvis du selv eller dine kollegaer bliver irriteret over kontorets museklik, er der her en glimrende løsning, som oven i købet ikke er særlig dyr.

Find bedste pris på Logitech M330 Silent Plus her