Test: Sandberg Commander Gaming Chair

edbpriser.dk 21-12-49002 18:53

Dedikerede gamerstole er en forholdsvis ny kategori på EDBpriser, men det giver god mening at have en stol, som man sidder rigtig godt i, når man sidder og giver den gas i længere perioder foran computeren.

Commander Gaming Chair er Sandbergs ypperste bud på en gamerstol, der lige er det mere eksklusiv end deres Warrior stol.

Sandberg Commander har således et højere ryglæn end Warrior, og der følger to ekstra puder med, der kan give støtte i henholdsvis lænden og nakken.

Herudover kan Commander stolen indstilles i højden ved hjælp af en indbygget gaspatron, armlænene kan hæves og sænkes og ryglænet kan indstilles i flere positioner bagud og faktisk lægges helt ned, hvis man lige skal have en hurtig morfar midt på slagmarken.

Læs også: Test: Gamer keyboard bygget som en kampvogn - anmeldelse af Razer BlackWidow X Chroma

Gamerstole er gerne inspirerede af sæderne i en racerbil, der omslutter dig og har god pasform, og det passer også godt på Sandberg Commander stolen, der er betrukket med PU læder og dekoreret med fartstriber.

Byggekvaliteten virker ganske fornuftig, og det tog omkring 20 minutter at få stolen samlet, da den ankommer som et samlesæt.

Passer ikke til mig

Jeg er 186 cm høj og forholdsvis almindelig af bygning uden at være til den tynde side, men jeg kunne ikke få puderne til lænd og nakke til at sidde, så de føltes behagelige. Det er ikke det store problem, da de nemt kan tages af, men det er jo ærgerligt at betale for dem, hvis de ikke skal bruges.

Derudover har jeg problemer med PU læderet, som gør, at jeg bliver for varm i måsen og på ryggen, så her passer et sæde og ryglæn med tekstiloverflade eller net altså bedre til mig.

Selve komforten i Commander stolen var dog god, da først de to puder blev fjernet, så hvis det ikke havde været for PU læderet kunne jeg godt have haft glæde af stolen.

Læs også: Test: 34 tommer let buet fornøjelse - anmeldelse af Philips Brilliance BDM3490UC

En af mine kolleger her på EDBpriser har selv købt lige præcis Sandberg Commander stolen, og selvom han er mindre til den tynde side, end jeg er, så er han glad for stolen og bruger den flittigt uden at have mine problemer.

Konklusion

En investering på halvanden tusind kroner for en gamerstol som Sandberg Commander stolen kræver, at du finder den komfortabel og vil kunne bruge den i rigtig mange timer.

Det lever den ikke op til for mig, og jeg nok vil have større glæde af stofsædet på Sandberg Warrior stolen, men hvis du ved, at du føler dig godt tilpas i læderstole, så er Sandberg Commander en god og behagelig gamerstol med gode indstillingsmuligheder.

Find de bedste priser på Sandbergs gamerstole her