Test af SkyPAD V2

EDBPriser 30-09-2019 09:30

Test af SkyPAD V2

Danske SkyPAD har vi tidligere nævnt og beskæftiget os med her på EDBPriser. Det var i forbindelse med lanceringen af deres første udgave af en musemåtte i glas for to år siden.

Dengang havde vi overordnet set kun ros i forhold til produktet. (Læs den her)

Nu er SkyPAD version 2.0 så landet. Men er musemåtten stadig ligeså god? Har den danske producent forbedret den markant i forhold til tidligere? Vi har her på EDBPriser fået lov til at lege med to af disse musemåtter – en hvid og en blå. Der er ikke funktionsmæssig forskel på de forskellige farveudgaver.

 

Større musemåtte med god præcision

Først og fremmest så er den nye SkyPAD musemåtte 5 cm længere i begge retninger i forhold til version 1, hvilket løser én af de få udfordringer, som vi havde sidst, da vi kiggede på musemåtterne. De måler nu 30 x 35 cm og har derfor en solid størrelse med en god stor flade til de mere hektiske bevægelser med musen – uden at vi ”falder” ud over kanten.

Overfladen består nøjagtig som på version 1 af et hulmønster, der er brændt direkte ind i glasset. Det skulle ifølge producenten give et produkt, som er næsten umuligt at ridse eller slide ned – den påstand har vi dog ikke testet.

Overfladen er som på den tidligere version forholdsvis ru. Man får derfor rigtig god præcision, dog med lidt mere støj set i forhold til en standard musemåtte, hvis man ikke har helt nye fødder under sin mus. Men hvis man går efter en musemåtte af glas, så har man formentlig helt styr på puder/fødderne på sin mus – ellers kan det som regel nemt og hurtigt afhjælpes. Dog oplever vi dette punkt som forbedret en del siden SkyPADs første udgave.

 

Vores dom over SkyPAD 2: Vi er bestemt tilfredse

Vi har nu haft de nye SkyPAD musemåtter i rotation hos os over den sidste tid – og vi er overordnet set rigtig godt tilfredse med produktet. Det er virkelig rart med pladens store størrelse og den meget høje præcision, når man klikker rundt på skærmen.

Det skal naturligvis lige noteres her, at vi formentlig ikke er i den helt rette målgruppe for produktet, i og med vi spiller meget få computerspil i løbet af arbejdsdagen. Men selv til almindeligt kontorbrug er glasmåtten faktisk rigtig brugbar.

En helt klar fordel er, at musemåtten på intet tidspunkt flytter sig eller glider hen over bordet, hvilket ellers er noget, man typisk oplever med mange af de klassiske musemåtter. Her under vores korte test har vi ikke oplevet dette en eneste gang med SkyPAD’en. På grund af de gode gummiføder under måtten ligger den hele tiden helt stabilt og fast på bordet.

 

Pris og forhandlere af SkyPAD version 2

SkyPad version 2 fås lige nu i fem forskellige farver – hvid, sort, blå, grøn og rød – og er i handlen hos udvalgte forhandlere og på SkyPads egen hjemmeside, som du kan finde HER.

Den vejledende pris er 449 kroner, hvilket er 50 kroner mere end prisen for SkyPAD version 1 – men du får altså også en del mere musemåtte for pengene.

Alt i alt er SkyPAD version 2 en rigtig god musemåtte, og det er klart et produkt, der mest af alt henvender sig til gamersegmentet og den mere bevidste PC-bruger.