"The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D" til Nintendo 3DS

edbpriser.dk 15-02-43437 23:40

I dette spil begiver Link sig ud på en legendarisk rejse gennem tiden for at standse Ganondorf, tyvekongen fra Gerudo-folket, som er ude efter den hellige Triforce, der giver ejeren den ultimative kraft.

Den grafiske opgradering og tredimensionelle dybde puster nyt liv ind i Hyrules vide verden. En forbedret og intuitiv brugerflade blandet med den enklere navigering, der tilbydes, når man spiller i en 3D-verden, giver dig bedre kontrol, når du skal løse puzzle-spil, rejse gennem tiden og udforske denne smukke verden.

Uanset om det er første gang, du besøger Hyrule, eller om du er en regelmæssig gæst, så er "The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D" et nyt eventyr for alle og enhver.

En Zelda-klassiker i 3D
Utrolig 3D-grafik og en total grafisk overhaling bringer nyt liv i en af spilverdenens mest elskede og hyldede serier og placerer den imponerende verden i din håndflade, som du kan udforske, når du vil.

"The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D" beholder den analoge kontrol takket være den nye Circle Pad til Nintendo 3DS, men gør det hele meget nemmere med et inventarsystem via touch-screenen.

"The Legend of Zelda: Ocarina of Time" på Nintendo 3DS

Det har aldrig været enklere eller hurtigere at skifte mellem redskaber. Spillet udnytter også gyrosensoren i førsteperson, fx når man skal skyde med bue og pil, hvor kameraet vil reagere, når du fysisk bevæger konsollen fra side til side eller op og ned.

I 1998 blev "Ocarina of Time" udset til verdens bedste spil af en enig kritikerskare. Denne position holder faktisk den dag i dag ifølge gamerankings.com (en hjemmeside, hvor pressens anmeldelser af spil i alle formater sammenholdes).

13 år senere er det blevet tid til enten at genopleve dine kæreste spilminder eller for første gang at begive dig ud på et legendarisk eventyr, du aldrig vil glemme!

Læs anmeldelsen af "The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D" her

Nintendo 3DS-spillet er desuden forsynet med masser af nyheder, blandt andet udnyttes touch-screenen, så du kan bruge flere genstande end tidligere.

3D-effekten gør naturligvis sit til, at det nu virkelig føles som om, der findes en hel lille verden bag skærmen, som bare venter på at blive opdaget og udforsket!