The Sims 3

Julie Horup - GamersGlobe.dk 26-03-41791 02:00

Da "Sims" første gang udkom i 2000, sad jeg så meget foran computeren, at jeg ikke kunne forstå, hvorfor folk i den virkelige verden ikke fik blå valgmuligheder over deres hoved, når jeg snakkede til dem.

I dag, otte år efter, fatter jeg stadig ikke, hvorfor valgmulighederne ikke dukker op. Faktum er, at jeg nok har taget lidt for meget skade af den populære serie helt ligesom så mange andre, hvorfor det heller ikke er uden grund, at jeg har set frem til denne udgivelse i et godt stykke tid.

Det står nu klart, at fans af serien absolut ingen grund har til at være bange. På trods af at den helt store overraskelse udebliver, så er simulationen endnu en gang i top, de mest irriterende og næsten spil-dræbende loading-skærme er væk og stort set alting er blevet forbedret.

Det samme spil i nye klæder?
Ved første øjekast ser det ikke ud til, at der er meget nyt under solen i "Sims 3". Det handler stadig om at holde dine simmere i live ved at fodre dem, opsøge livets store kærlighed(er) og tjene formuer ved at arbejde sig op igennem en karriere eller flere.

Men der går ikke lang tid fra man har forladt husets trygge rammer, før man støder på spillets vel nok største forandring, nemlig muligheden for at bevæge sig rundt i hele byen uden loading-skærme, der varer halvdelen af ens liv.

Der er nu åbnet fuldstændig op for nabolaget, så man kan tage en smuttur over til naboen eller cykle ind til byen, hvis der er mangel på bøger eller madvarer. Desuden er byen fyldt op med velkendte ting som en park, ligesom der er blevet plads til et stadion, styrkecenter, rådhus og mange andre steder, hvor dine simmere kan bliver rigere på livet og møde nye mennesker.

 


Læs mere...