Tim Burtons "Alice i Eventyrland" nu på Blu-ray og DVD

edbpriser.dk 14-06-42481 05:00

Efter en rekordstor åbning i biograferne verden over, så er Tim Burtons episke og fantasifulde film "Alice i Eventyrland" blevet Disneys fjerde mest indbringende film gennem tiden. Pr. dags dato har filmen indspillet for over 1 milliard dollars verden over.

Nu kan "Alice i Eventyrland" fortsætte sin sejrsgang, da den udgives i tre udgaver: Disney 3 Disc Blu-ray Combo Pack (Blu-ray + DVD + Digital Copy), 1 disc Blu-ray og 1 disc DVD.

Tim Burtons "Alice i Eventyrland" er baseret på og inspireret af forfatteren Lewis Carrolls børnebøger ”Alice i Eventyrland” fra 1865 og ”Alice i Spejlland” fra 1871.

Walt Disney Pictures og Tim Burton inviterer dig til et spændende eventyr i Eventyrland. Vær klar til at genopdage et af verdens mest elskede eventyr i en helt ny version.

Den 19-årige Alice (Mia Wasikowska) vender tilbage til det mærkværdige Eventyrland, et sted hun besøgte allerede som barn, men som hun ikke kan huske noget om.

I en verden, der ikke ligner noget andet, begiver Alice sig ud på en farefyldt færd, for at redde landet fra den ondskabsfulde Røde Dronning (Helena Bonham Carter).

I rollerne som de underfundige figurer i Eventyrland ses Johnny Depp (Den Gale Hattemager), Anne Hathaway (Den Hvide Dronning), Crispin Glover (Hjerter Knægt), Matt Lucas (Tweedledee & Tweedledum) samt mange flere.

"Alice i Eventyrland" er en film for hele familien, der tager alle med på en vidunderlig og magisk rejse!

Tim Burtons "Alice i Eventyrland"

Bonusmateriale på Blu-ray og DVD

Effekter i Eventyrland
Vi kommer med bag kulisserne og ser de forskellige teknikker, der blev brugt til at skabe nogle af figurerne i filmen: Den Røde Dronning, Bandersnatch, Tweedledee & Tweedledum og Stayne.

Mere om Alice
Tim Burtons vision om figurerne, forskellen mellem bogen og Disneys version af Alice og om hvordan hun blev udviklet som karakterskuespiller da hun begiver sig gennem Eventyrland.

Den Gale Hattemager
Her får du et dybere indblik i Den Gale Hattemagers verden og Johnny Depps forvandling til Hattemager.