Tim Cook bekræfter Apple-fjernsyn... næsten

edbpriser.dk 06-03-44099 11:26

Denne artikel bringes i samarbejde med Recordere.dk

"AppleTV er et meget cool produkt" udtalte Tim Cook om den lille sorte boks, der giver dig adgang til iTunes, online streaming af film og musik og meget andet. Ifølge Cook solgte Apple tre millioner eksemplarer af boksen i 2011, hvilket er en fordobling i forhold til 2010. Men det var det, han sagde bagefter, der fik både publikum og presse til stede ved interviewet til at spidse ører.

"Apple gør det ikke rigtigt i hobbyer generelt", sagde Cook med henvisning til at AppleTV altid er blevet kaldt en 'hobby' af Steve Jobs. "Vi tror på fokus."

Et fokus, Apple ifølge Cook endnu ikke havde fundet med AppleTV. For selv om mange var glade for produktet, mente Cook, at der var noget andet i vente. "Vi har altid ment, at hvis vi blev ved med følge vejen og hive i snoren, så ville vi finde noget interessant. Dem, der bruger [AppleTV] elsker den. Men vi har behov for noget, der rammer mainstream-markedet".

Dermed siger Tim Cook, at Apples engagement i TV-relaterede produkter ikke længere er en hobby, og de er på vej med noget, der har bredere appel. Måske netop derfor er Samsung begyndt at blive nervøse og rasle med sabelen, som man kan læse om på recordere.dk.

Det er nu næsten stensikkert, at Apple kommer med et fladskærms-TV. Spørgsmålet er bare hvornår. Mange skyder på efteråret, men Apple sender næppe et TV på gaden, med mindre det kan noget revolutionerende, så måske går der længere tid.


Læs mange flere nyheder og anmeldelser hos Recordere.dk