To nye farver på iPhone 7 og superstærk processor

edbpriser.dk 31-08-48649 06:53

Det er endnu engang den respekterede Ming-Chi Kuo fra KGI Securities, som her i weekenden kom med en ny rapport om, hvad vi kan forvente fra Apples event onsdag den 7. september.

Ming-Chi Kuos forudsigelser plejer at være meget præcise, og han slår fast, at iPhone 7 og 7 Plus modellerne vil komme i to nye forskellige sorte nuancer, som skal erstatte den nuværende Space grey.

Kuo rapporterer, at Apple i stedet vil lancere en dyb sort farve samt muligheden for at få sin nye iPhone i en skinnende sort pianolak variant.

Den tidligere rygtede blå farve lader desværre til ikke at blive en realitet.

iPhone 7 kommer i nye sorte farver

Superstærk A10 processor i iPhone 7

Apple har traditionelt leveret gode opgraderinger på processor-fronten med hver ny iPhone generation, og iPhone 7 ser ikke ud til at blive en undtagelse.

Læs også: Apples 2017 iPhone dropper Home-knappen og får buet skærm

Ming-Chi Kuo mener således, at A10 processoren, som iPhone 7 modellerne bliver udstyret med, får en clock-frekvens på 2,4 eller 2,45 GHz, hvilket er et pænt hop fra A9'erens 1,85 GHz.

Det burde gøre iPhone 7 lynhurtig, og forhåbentlig går det ikke ud over batteritiden.

Kuo bekræfter rygter

Herudover bekræfter Kuo mange af de rygter, som vi allerede har hørt.

Hovedtelefonstikket forsvinder, og Apple lægger i stedet et EarPod headset med Lightning-stik i æsken sammen en adapter til det gammeldags jack-stik.

Apple sætter den laveste lagerplads-størrelse op fra 16 GB til 32 GB, og den højeste kapacitet bliver på 256 GB fremover.

iPhone 7 kommer i nye sorte farver

iPhone 7 Plus får 3 GB RAM, angiveligt for at understøtte de ekstra informationer fra dobbelt optik kameraet, mens iPhone 7 bliver på 2 GB RAM.

Dobbelt-optik kameraet på iPhone 7 Plus vil bestå af et vidvinkel kamera og et telefoto kamera, der begge har 12 MP sensorer, og sammen vil de give helt nye muligheder for at efterbehandle fotografierne.

Læs også: iPhone 7 får fast Home-knap med Force Touch

iPhone 7 modellerne bliver også IPX7 vandresistente ligesom Apple Watch, blandt andet hjulpet på vej af den ikke klikbare Home-knap.

Vi får se, om alt (som sædvanligt for Kuo) holder stik, når Apple afslører iPhone 7 og 7 Plus på onsdag den 7. september klokken 19.00 dansk tid.


Kilde: The Verge