To nye versioner af Samsung Gear S2

edbpriser.dk 06-11-2015 10:59

Smartwatches bliver mere og mere populære, men flere af de første bud i kategorien har været nogle klodsede størrelser, så flere producenter går nu efter at give deres smartwatches et mere klassisk (læs: rundt) udseende.

Både Motorola og LG har lavet runde smartwatches, og Pebble er på vej med en rund udgave af deres ur, og nu har Samsung så også gjort deres Gear S2 rundt.

Læs også: 8 stærke Apple Watch nyheder

Dermed er Gear S2 markant anderledes end sine forgængere, men forskellene stopper ikke her.

Samsung Gear S2 er også blevet slankere og måler nu blot 11,4 mm i tykkelsen, og så har uret fået en unik bevægelig ring rundt om urskiven, der sammen med en Hjem- og en Tilbage-knap gør Gear S2 nemt og intuitivt at bruge.

Samsung Gear S2 Classic

Samsung Gear S2 er kompatibelt med alle nyere Android smartphones

Efter en lidt fjollet start på Samsungs smartwatch-eventyr, hvor deres første udgave kun var kompatibelt med firmaets egen Galaxy Note 3 phablet, har Samsung nu åbnet op, så Gear S2 er kompatibelt med alle smartphones, der har Android 4.4.2 eller nyere installeret.

Dermed kan du modtage notifikationer og sende beskeder direkte fra din arm, følge dine træningsmål med en 24-timers aktivitetslog eller downloade nye applikationer, der er tilpasset urets brugergrænseflade.

Samsung oplyser i den forbindelse, at der på nuværende tidspunkt er omkring 1.000 applikationer tilgængelige for Gear S2, og at deres mål er, at der skal være 3.000 inden årets udgang.

Trådløs opladning og NFC

Gear S2 har en batterilevetid på to til tre døgn og kan lades op ved hjælp af trådløs opladning.

Og Gear S2 er også udstyret med NFC, så det kan bruges til mobile betalinger og elektroniske nøgler til for eksempel hjemmet eller hotellet.

Samsung Gear S2 Classic flankeret af Gear S2 Sporty

To udgaver af Gear S2

Samsung Gear S2 kommer i to versioner: Gear S2 Classic, som er den udgave i midten herover med læderrem.

Læs også: Elegant smart-ur - anmeldelse af Motorola MOTO 360

Gear S2 hedder den anden udgave, og den er henvendt til den mere aktive type, som vil have et mere sporty og minimalistisk design, og den vil kunne fås i de to farvevarianter på billedet.

Find de bedste priser på Gear S2 Classic og Gear S2 sportsvarianten her