To nye Xperia flagskibe fra Sony

edbpriser.dk 11-09-2014 15:18

Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact hedder de to nye topmodeller fra Sony, der byder på det bedste, Sony kan præstere.

To dages batteritid, højopløseligt 20,7 MP kamera, kvik indmad og lækker aluminiumskrop er nogle af overskrifterne i Sonys nye vandtætte Xperia Z3 modeller, der forresten også lige har fået PS4 Remote Play som de første smartphones i verden.

Sony har med andre ord ikke sparet på noget med deres to nye flagskibsmodeller.

Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact - kun forskel i størrelse og RAM

Ligesom andre producenter har erfaret, betyder størrelsen en hel del, når folk vælger ny mobiltelefon, og derfor kommer Sony Xperia Z3 i to størrelser.

Den store Sony Xperia Z3 har en skærm på 5,2 tommer, vejer 152 gram og er kun 7,3 mm tyk.

Læs også: Så er iPhone 6 og iPhone 6 Plus præsenteret - opdateret med danske priser og dato

Sony Xperia Z3 Compact er til dem, som ønsker en mindre telefon, og den måler 4,6 tommer, er 8,6 mm tyk og har en kampvægt på 129 gram.

Den eneste anden forskel end designet er, at Sony Xperia Z3 har 3 GB RAM, mens Xperia Z3 Compact må nøjes med 2 GB.

Sony henter teknologi fra bagkataloget

Som det også er tilfældet med Sony Xperia Z3 Tablet Compact, drager Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact mobilerne godt af Sonys store bagkatalog af teknologi fra andre produkter.

Sony Xperia Z3 familien - Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact
Sony Xperia Z3 familien - Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact.

Det giver sig blandt andet udslag i 20,7 MP kameraet, der er udviklet på baggrund af Sonys velkendte teknologi fra deres Cybershot og Handycam produkter.

Det har resulteret i det første mobilkamera med en ISO-værdi på 12.800, der skulle sikre langt bedre billeder under mørke forhold.

Samtidig er både Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact udstyret med ny og forbedret SteadyShot-teknologi, der kompenserer for rystelser, når man filmer med kameraet.

Video kan i øvrigt optages i 4K, så du selv kan skabe indhold til dit nyindkøbte 4K TV.

Sony Xperia Z3 og Z3 Compact

Displayet på begge mobiler nyder på samme måde godt af Sonys produktion af fladskærme, hvorfra TRILUMINOS-teknologien er hentet, som sikrer, at skærmen på både Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact har stærke, præcise farver, gode betragtningsvinkler og samtidig er verdens mest lysstærke på en mobil.

Og så bliver Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact som de første smartphones udstyret med PS4 Remote Play, når det bliver lanceret i november. PS4 Remote Play gør det muligt at overføre spillet fra PlayStation 4 til mobilen via det trådløse internet, så man kan spille videre her.

Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact er vandtætte, kvikke og udholdende

På linje med de tidligere Xperia Z modeller er Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact vandtætte efter IP68 standarden, der det højest opnåelige vandtætte niveau ned til 1,5 meter.

Læs også: Sony XPERIA Z2 mobil overlever 6 uger i havet

Både Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact er udstyret med 4G og en kvik Snapdragon 801 2,5 Ghz Quad Core processor, så med henholdsvis 3 og 2 GB RAM er der rigelig kraft i de to Android KitKat mobiler.

Den allerstørste nyhed ved Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact er måske, at Sony lover, at batteriet holder dem i gang i op til to hele dage, hvilket endda kan forlænges yderligere ved at gå i Battery STAMINA tilstand.

Det er måske ikke så epokegørende som en fingeraftrykslæser, men det er virkelig noget, der vil glæde i dagligt brug.

Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact kommer til oktober

3. oktober er dagen, hvor Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact vil være tilgængelige på det danske marked i en lang række farver.

Sony Xperia Z3 og Xperia Z3 Compact farver

Priserne bliver 4.999,- for Sony Xperia Z3, og Xperia Z3 Compact kan erhverves for 3.899 kroner.