Tom Cruise i topform

edbpriser.dk 16-11-45298 03:16

Jack Reacher er en af de mest fascinerende helte, der nogensinde har banet sig vej fra bøgernes verden til biograflærredet.

Tom Cruise spiller titelrollen med den brutalitet, hans karakter er kendt for. Karakteren "Jack Reacher" kommer fra bestsellerforfatteren Lee Childs ekstremt populære romanserie, og som nu er filmatiseret og instrueret af Oscar-belønnede Christopher McQuarrie.

Oscar-vindende instruktør
McQuarrie slog igennem i Hollywood med sit Oscar-vindende manuskript til "The Usual Suspects", der også gav instruktøren, Bryan Singer, hans helt store gennembrud.

Siden har de to arbejdet sammen på den yderst veldrejede "Operation Valkyrie", der som bekendt også havde Tom Cruise i hovedrollen.

Deltag i konkurrencen om at vinde "Jack Reacher" her

Og nu har Tom Cruise og Christopher McQuarrie så arbejdet sammen igen og med "Jack Reacher" skabt en film fyldt med intens action og nervepirrende spænding.

Ekstramateriale
Med hensyn til ekstramateriale er Blu-ray-udgaven af "Jack Reacher" blevet forfordelt og indeholder langt mere end DVD-udgaven.

Herunder et intenst kig på Reachers vej til biograflærredet, filmfolkenes loyalitet over for karakterens sande væsen og deres store entusiasme omkring at skabe en actionthriller, der rækker tilbage til de skelsættende film fra 1970'erne.

Ekstramaterialet indeholder også et kig på træningen og stuntkoreografien bag de realistiske og intense kampscener, en drøftelse med Lee Child af det globale Reacher-fænomen samt kommentarspor med Tom Cruise, instruktør Christopher McQuarrie og komponist Joe Kraemer.

DVD:
• Kryds ikke klinger med Jack Reacher: Kampe og våben

Blu-ray:
• Kommentarspor med Tom Cruise og instruktør Christopher McQuarrie
• Kommentarspor med komponist Joe Kraemer
• When the Man Comes Around
• Kryds ikke klinger med Jack Reacher: Kampe og våben
• Reacher-fænomenet