TomTom annoncerer prisstærk GPS-serie

edbpriser.dk 17-02-46544 10:53

TomTom er den ledende producent af GPS’er i Europa, og de sætter nu en ny serie på gaden for at beholde den position.

Der er tale om GO 40, GO 50 og GO 60, der er identiske bortset fra skærmstørrelsen. Som det antydes i navnene, så er skærmen på den første model på 4”, mens den er på henholdsvis 5” og 6” på de to andre modeller.

Hav altid styr på køen

Alle tre enheder leveres med TomTom Lifetime Traffic. Det betyder, at de kan forbindes med din smartphone via Bluetooth, så du konstant kan få opdateringer om trafikkøer.


Som det kan ses her, så er størrelsen den eneste forskel på de tre GPS'er.

TomTom kan endda oplyse præcis hvor køerne ender og slutter, og på baggrund af de oplysninger kan GPS’en foreslå alternative, hurtigere ruter.

Det kan lade sig gøre, fordi TomTom bruger data fra mobiltelefoner (på samme måde som blandt andet Google Maps) til at bestemme, hvor mange biler der er på vejene, og hvor hurtigt de bevæger sig i forhold til fartgrænsen.

Stemmekommandoer og Lifetime kortopdateringer

GPS’erne i TomToms nye serie kan også styres med stemmekommandoer, så man er fri for at fjerne hænderne fra rattet for at betjene GPS’en, om end det ikke fremgår om dansk er understøttet.

Læs også: Udstyr der gør bilferien til en leg

Derudover kan man downloade mindst fire komplette kortopdateringer om året til ens TomTom GPS i hele modellens levetid, så man altid kører med helt opdaterede kort.


Sådan ser mobilen ud, når man nærmer sig en fotofælde for hurtigt.

En anden nyttig funktion er TomTom Fotofælder, som man får tre måneders abonnement af med i prisen. Her bliver man således advaret med lyd og billede før en eventuel fotofælde, så man kan undgå unødvendige fartbøder. Andre funktioner er blandt andet 3D-kort, mulighed for at se interessepunkter i nærheden og gemme favoritter.

GO 40, GO 50 og GO 60 er til salg for priser fra henholdsvis 1.199 kroner, 1.399 kroner og 1.599 kroner.

Du kan finde et stort udvalg af GPS’er her.