TomTom løser pendlerens største dilemma

edbpriser.dk 04-09-48353 15:16

Pendlerens evige dilemma er netop blevet løst takket være en ny, innovativ service fra TomTom kaldet Traffic Checker, som allerede nu er tilgængelig i den gratis app TomTom MyDrive.

Morten Flø Nielsen, Country Sales Manager Denmark hos TomTom, siger: “Pendlere har det ikke nemt – den daglige irritation over at komme til og fra arbejde kan være utroligt frustrerende.

Læs også: Garmin kommer med smartbrille til cyklister

Hos TomTom er det vores mission at gøre det at køre til en afslappet oplevelse. Baseret på feedback fra vores kunder har vi udviklet Traffic Checker til TomTom MyDrive.

Nu kan pendlere få en bedre idé om, hvornår de skal køre hjemmefra, eller fra kontoret, for at nå deres destination til tiden. TomTom har endelig løst pendlerens største hovedpine.”

TomToms nye MyDrive Traffic Checker er blevet skabt for at kunne levere brugerrettede notifikationer på pendlernes smartphones, så de kan vide, om – og i givet fald hvorfor – der er trafikpropper på deres rute.

Desuden kan pendlerne klikke sig direkte igennem til MyDrive appen via notifikationerne for at finde den hurtigst tilgængelige rute til den valgte destination. Ruter kan overføres til en TomTom navigationsenhed ved at klikke på en knap i appen.

MyDrive er tilgængelig til både iOS og Android i henholdsvis Apple App Store og Google Play og via skrivebordet på mydrive.tomtom.com på PC'er.

Læs også: Nye TomTom GPS'er har livslang verdenskort- og fotofældeservice

I iOS versionen af MyDrive kan pendlere se en personaliseret widget for at tjekke forsinkelser på deres rute. På Android versionen får de en personaliseret notifikation.