Top 10: De bedste historier fra PC World i 2010

edbpriser.dk 08-04-42919 13:00

Vi bringer hvert år adskillige guider og baggrundshistorier om alt fra lære at skyde bedre video med spejlreflekskameraet til at finde gratis film på nettet.

Men hvad er de største hit?

Få svaret i denne liste over de 10 historier, som er blevet læst mest det seneste år:

1. Sådan fusker du med din IP-adresse
Giv din computer en udenlandsk IP-adresse og få adgang til enorme mængder underholdning som film, tv-serier og internetradio. Her er den hemmelige opskrift på at ændre din IP.
Læs mere her

2. Her får du gratis film på nettet
Hvis du kender de rigtige websider, kan du se film gratis på nettet - ganske lovligt. Vi viser vej til en lille håndfuld tjenester.
Læs mere her

3. Her er fem sjove og absurde fotosider
Det er nogle gange foruroligende, hvad man kan finde på nettet. Vi har samlet fem hjemmesider, der er fyldt med sjove og absurde fotos. Giv dine lattermuskler motion her.
Læs mere her

4. Her er redaktionens favoritter på mobilen
Android-mobiler vælter frem i øjeblikket, og med dem følger massevis af gratis og geniale programmer. Vi har samlet vores favoritter, som er klar til download.
Læs mere her

5. Sådan bliver din næste bærbar
Hurtigere, mindre, men med bedre batterilevetid og indbygget mobilt bredbånd. Fremtidens bærbare er netop blevet vist frem på CES-messen i Las Vegas, og du kan se de nyeste tendenser her.
Læs mere her

6. Her får du Office 2010 billigst
Det kan være sin sag at finde den billigste måde at anskaffe Microsoft Office på. Her giver vi et overblik over dine muligheder.
Læs mere her

7. Så lam er Facebook
Det er de mest utrolige og mærkværdige ting, som skrives på Facebook. En webside har sat sig for at indsamle alle de lamme statusopdateringer - og du kan se de værste eksempler her.
Læs mere her

8. 10 ting som Android gør bedre end iPhone
Siden Googles styresystem Android blev introduceret i 2008, er det bare gået fremad, og i dag er der mange ting, som Android gør bedre end iPhone OS. Se dem her.
Læs mere her

9. Her er Photoshops nye snydetricks
Photoshop er klar i version CS5, og der er massevis af forbedringer i verdens mest avancerede program til billedbehandling. Vi er parat med de nyeste finter og snydetricks i Photoshop CS5.
Læs mere her

10. Download fem seje apps til din Google-mobil
Vi har samlet fem glimrende og gratis apps, som du kan fodre din Google-mobil med. Download dem her.
Læs mere her

Denne artikel blev oprindeligt bragt på pcworld.dk