Top 10 Nintendo DS spil

edbpriser.dk 29-05-41375 21:40

 

1

Sonic Colours

Genre: Platform

"Sonic Colours" er en af de bedste udgivelser til den lille håndholdte konsol i 2010. Der er fuld fart på løjerne og SEGA's efterhånden ikoniske blå pindsvin, der som noget nyt i dette spil får hjælp af den nuttede race, Wisps. De giver Sonic forskellige kræfter, som han kan bruge i kampen mod sin ærkefjende Dr. Eggman. Sjovt, farverigt og charmerende platform spil, der udnytter Nintendo DS'ens to skærme på bedste vis. Et sikkert hit.

Find bedste pris her

2

Littlest Pet Shop

Genre: Børnespil

Du kan nok ikke finde en voksen anmelder af "Littlest Pet Shop"-spillene, som vil udråbe dem til nogle af de bedste spil til DS-konsollen, men lur os om ikke anmeldernes døtre er uenige. Disse forholdsvist simple spil om de nuttede kæledyr med de overdimensionerede øjne går nemlig rent ind hos de 5-10 årige piger, som finder stor nydelse og underholdning i at passe, pleje og navngive deres kæledyr, og derefter lege med dem i en række forskellige minispil. Altid et populært valg til familiens piger.

Find bedste pris her

3

Mario Kart DS

Genre: Racing

Alle de kendte Nintendo figurer i det ene mere opfindsomme race end det andet. Spillet er yderligere attraktivt ved at indeholde en multiplayer online del, som fungerer godt.

Find bedste pris her

4

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

Genre: Action/Adventure

Phantom Hourglass er bredt anerkendt som et af de bedste spil til NDS. Du skal styre Link på hans mission for at befri hans ven Tetra fra den onde Bellum.

Find bedste pris her

5

Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies

Genre: RPG, Adventure

Der skulle gå otte kapitler, før "Dragon Quest" omsider blev udgivet i Danmark med dette meget roste niende spil. Førhen har det kun været japanerne, som har haft glæde af "Dragon Quest"-serien, der i Japan er endnu mere populær end "Zelda"-spillene, men nu er turen endelig også kommet til os. Du får selv lov til at designe din spilfigur i starten af spillet, og så går det ellers løs i et storslået eventyr, hvor du bliver sendt ud for at hente frugterne fra et helligt træ, hvis kræfter kan opfylde ønsker. I multiplayer delen kan du spille med op til tre venner, og du kan downloade ekstra missioner helt gratis.

Find bedste pris her

6

Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure

Genre: Platform/Puzzle

Henry Hatsworth er en spøjs figur, som du skal lede på hans rejse gennem en helt ny spiloplevelse på NDS. I en vellykket kombination af platform og puzzle genren skal du udforske fem eksotiske verdener og rejse gennem mere end 30 baner. Super spil med god humor.

Find bedste pris her

7

New Super Mario Bros

Genre: Action/Platform

Mario er tilbage! Hele 80 baner kan man gennemføre på sin mission for at redde prinsessen. Nintendo har virkelig gjort noget ud af deres gamle ikons seneste eventyr, og spillet byder på mange overraskelser – også for garvede Nintendo-gamere.

Find bedste pris her

8

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Genre: Action

"Grand Theft Auto" er også en succes på NDS. I en historie om kinesiske og koreanske gangstere skal spilleren tage rollen som 25 årige Huang Lee, et medlem af Triaderne, som skal hævne mordet på hans far.

Find bedste pris her

9

Viva Piñata: Pocket Paradise

Genre: Børnespil

Spilleren skal tage sig af en have på Piñata Island og avle piñatas, som igen kan lokke andre piñatas til. Man kan også bytte piñatas med andre spillere vha. wifi-forbindelsen. Det er nuttet og farverigt og et perfekt spil til de mindre spillere.

Find bedste pris her

10

Tetris DS

Genre: Puzzle

Tetris blev opfundet i Rusland i 1985, men det vanedannende spil er stadig et af de mest spillede. I denne udgave til NDS er der 6 forskellige måder at spille på, og med bare et enkelt gamecard kan 10 spillere kæmpe mod hinanden i Tetris Battle.

Find bedste pris her