Top 10 PC spil

edbpriser.dk 15-08-41384 21:00

 

 

 

1

StarCraft II: Wings of Liberty

Genre: Strategi

Så kom det endelig! Og heldigvis lever det til fulde op til forventningerne. "StarCraft II" er det ultimative strategispil for fans af genren, og det nye spil har rigtig lang holdbarhed pga. de mange muligheder for variation fra spillerens side. Et must til den inkarnerede PC spiller.

Find bedste pris her

2

Football Manager 2011

Genre: Manager

"Football Manager 2011" er seneste bud på markedets bedste managerspil. Med en enorm detaljerigdom og AI er der lagt op til et utal af timers underholdning i sædet som både sportsdirektør og træner i alt fra dansk 2. Division til verdens største klubber.

Find bedste pris her

3

Fallout: New Vegas

Genre: RPG

"Fallout: New Vegas" byder på en kæmpe åben post-apokalyptisk verden, som du som spiller skal udforske. Din hovedmission kan krydres med en masse sidemissioner i den åbne sandkasse-model, og du skal virkelig overveje dine handlinger, for de har stor indflydelse på "indbyggernes" forhold til dig. Det er et spil, der kræver en indsats, men som til gengæld har rigtig meget at byde på.

Find bedste pris her

4

LEGO Harry Potter: Years 1-4

Genre: Børnespil/Action

"LEGO Harry Potter: Years 1-4" er præcis det, vi håbede på, at det ville være: Charmerende, sjovt og fuld af hemmeligheder. LEGO-spillene er alle skåret ud fra samme underholdende skabelon, hvilket ikke gør det mindre beundringsværdigt, at de alle er super-sjove at spille og virkelig formår at fange essensen af de universer, de bygger på. "LEGO Harry Potter" er ingen undtagelse og vil fornøje både store og små fans af Harry Potter.

Find bedste pris her

5

Sid Meier's Civilization V

Genre: Strategi

Sid Meier's seneste bud på den ultimative tidsrøver byder på et væld af nyheder til de garvede "Civilization"-spillere, mens det samtidig er meget brugervenligt overfor nye spillere. Spillet er sådan set simpelt nok: Byg en civilisation op fra primitive forhold, men samtidig er det så komplekst, at du hurtigt vil have spillet i ugevis!

Find bedste pris her

6

Mafia II

Genre: Action

"Mafia II" er en atmosfærefyldt og engagerende historie om gangsteren Vito Scaletta, der skal kæmpe sig op gennem rækkerne i den italienske mafia i 1950'ernes USA. Udover at være et fantastisk flot spil med en imponerende grafik-motor, har udviklerne 2K skabt en vedkommende historie, der giver spilleren en oplevelse af at være hovedpersonen i en "Godfather"-film. This is an offer you can't refuse!

Find bedste pris her

7

Left 4 Dead 2

Genre: Action, First Person Shooter (FPS)

"Left 4 Dead 2" er et fantastisk co-op multiplayer spil. Er du til First Person Shooter (FPS) spil og leder du efter en titel, du kan spille med en eller op til 3 venner online, er "L4D2" et rigtig godt bud. Spillet er fra skaberne af bl.a. "HalfLife" og "Counter Strike", så der er lagt op til masser af action. Ikke mindst fordi temaet netop er at bekæmpe og ikke mindst overleve massive zombie angreb.

Find bedste pris her

8

Call of Duty: Black Ops

Genre: Action, Krigsspil, First Person Shooter (FPS)

"Call of Duty: Black Ops" er den hidtige kulmination på den verdensberømte "Call of Duty"-serie, og spillets position som det hurtigst og bedst sælgende er fuldt fortjent. Hvis du er på udkig efter en krigsspil-oplevelse ud over det sædvanlige, behøver du ikke at lede længere. En intens single-player kampagne og en omfattende og hektisk multi-player del giver dig fuld valuta for pengene. Og som noget nyt her udviklerne inkluderet en træningsdel, så du kan øve dig på at spille online, inden du kaster dig ud i kampen.

Find bedste pris her

9

The Sims 3

Genre: Simulation

Essensen af "The Sims 3" kan med lidt god vilje betegnes som et virtuelt dukkehus. Det lyder måske kedeligt for spillere af hankøn, men det er langt fra tilfældet. Med "The Sims 3" har man mulighed for at skabe nogle unikke karakterer med unikke liv, alt sammen i et åbent og levende kvarter som interagerer med dine Simmere's bopæl. Kombinationsmulighederne, som ligger i at tilpasse dine karakterer og deres personlighed, er næsten uendelige i den konstant foranderlige spilverden. Endeligt er der med udvidelsespakkerne rig mulighed for, at presse yderligere timers underholdning ud af "The Sims 3".

Find bedste pris her

10

Grand Theft Auto IV

Genre: Action, Sandbox

Du spiller Niko Bellic, som kommer til Liberty City i håb om at undslippe sin fortid i Europa. Med endnu større intensitet end sine forgængere og med et enormt indhold og muligheder, er der mange dages underholdning i "GTA IV". Der er kommet to udvidelser til download med titlerne ”The Lost and Damned” og ”Ballad of Gay Tony”.

Find bedste pris her

Se også Købsguide: Konsol kontra PC