Top 10 PSP spil

edbpriser.dk 29-06-41385 05:40

 

1

God of War: Chains of Olympus

Genre: Action, Adventure

Når alt kommer til alt er ”God of War: Chains of Olympus” et suverænt og imponerende spil, som meget vel kunne være det bedste PSP spil til dato.

Find bedste pris her.

God of War: Chains of Olympus PSP cover

2

Final Fantasy VII: Crisis Core

Genre: Role Playing Game (RPG)

Hvis du er fan af ”Final Fantasy VII”, så er dette det næstbedste, du kommer på en fuldt flyvefærdig 2’er. Hvis du ikke er fan af serien, vil du nok stadig være enig i, at dette er en imponerende visuel oplevelse.

Find bedste pris her.

3

Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Genre: Action, Sandbox

Lad dig ikke narre af størrelsen. ”Liberty City Stories” leverer en gedigen GTA oplevelse lige til at tage med dig overalt. Et must for alle GTA fans.

Find bedste pris her.

4

Metal Gear Solid: Portable Ops

Genre: Action

”Portable Ops” er en af de bedste årsager til at eje en PSP. For fans af serien er dette et spil, der bare SKAL ejes - simpelthen på grund af den fængende historie, den flotte grafik og den overbevisende præsentation.

Find bedste pris her.

5

Syphon Filter: Dark Mirror

Genre: Action

Ser godt ud, lyder godt og spiller som en drøm... Et forbløffende shooter og en sand fornøjelse at spille.

Find bedste pris her.

6

Tekken: Dark Resurrection

Genre: Action, Kampspil

PSP-ejere, dette er et sikkert hit, en øjeblikkelig klassiker. Det er sandsynligvis det spil med den højeste kvalitet, der hidtil er udgivet til Sonys håndholdte system. En klar vinder til alle kampspil fans.

Find bedste pris her.

7

LittleBigPlanet

Genre: Platform

”LittleBigPlanet” er et glimrende eksempel på genialt spil design. Vidunderlig opfindsomt, djævelsk sjovt og ufatteligt stort - det fortjener et lille stort hjem på alle PSP’er på planeten.

Find bedste pris her.

8

WipEout: Pure

Genre: Racing

Til racing fans, som ønsker en perfekt blanding af udfordrende gameplay, fremragende grafik uden sidestykke og et par ømme fingre, vil ”WipEout: Pure” ikke skuffe.

Find bedste pris her.

9

Lumines

Genre: Puzzle, Musik

Kombinationen af iørefaldende melodier, smukke billeder og afhængighedsskabende gameplay, gør ”Lumines” til det perfekte casual game, når du lige har en ledig stund.

Find bedste pris her.

10

Burnout: Legends

Genre: Racing

Banerne er så skarpe som nogensinde, mens knogle-knusende kaos på vejene ser ud og lyder lige så overbevisende. Fantastisk bilspil til den lille konsol.

Find bedste pris her.

 

 Vær opmærksom på at spil til den nye PSP Go skal købes som download, da den ikke har et UMD drev.