Top 10 Xbox 360 spil

edbpriser.dk 23-04-41384 07:00

 

 

 

1

Kinect

Ny controller til Xbox 360

Kinect er den helt store nyhed til Xbox 360 i år. Kinect er et supersmart kamera, som kan aflæse alle din krops bevægelser og dermed gøre dig til controlleren i dine spil. Det fungerer rigtig godt, skulle vi hilse og sige, og det er nærmest umuligt ikke at have det sjovt - og få lidt sved på panden - når du giver den gas i dansespillet "Dance Central", hygger dig med tiger babyer i "Kinectimals" eller spiller de glimrende spil i det medfølgende "Kinect Adventures". Kinect egner sig også rigtig godt til fitness spil, og der er allerede kommet et par gode af slagsen: "Your Shape: Fitness Evolved" og "EA Sports Active 2".

Find bedste pris her

2

Rock Band 3

Genre: Musik, Party

Der findes efterhånden mange gode musikspil til konsollerne, hvor du kan give den gas som enten sanger eller musiker, men ingen har taget skridtet så fuldt ud som Harmonix med deres "Rock Band 3". I denne version kan du spille på (næsten) rigtige instrumenter - guitar, bas, keyboard og trommer - og så kan du selvfølgelig også synge på de mere end 80 sange. Spillet er så avanceret, at du rent faktisk kan lære at spille rigtigt, og der er endda mulighed for at kreere din egen musik. Heldigvis er der stadig mulighed for "bare" at give den gas en fredag aften med vennerne i de velkendte party-modes. Et tæt på fuldendt musikspil.

Find bedste pris her

3

Gears of War 2

Genre: Action, Adventure, Sandbox

Endelig kom der et fantastisk western-spil til konsollerne! "Red Dead Redemption" handler om den tidligere outlaw, John Marston, der bliver tvunget til at jage og fange eller dræbe sin tidligere bande. Men Rockstars western-epos standser ikke her, for de har skabt en stor åben verden, som du frit kan udforske imellem missionerne, så du virkelig kan få udlevet cowboy-drømmene. Et billedskønt og imponerende spil.

Find bedste pris her

4

Mafia II

Genre: Action

"Mafia II" er en atmosfærefyldt og engagerende historie om gangsteren Vito Scaletta, der skal kæmpe sig op gennem rækkerne i den italienske mafia i 1950'ernes USA. Udover at være et fantastisk flot spil med en imponerende grafik-motor, har udviklerne 2K skabt en vedkommende historie, der giver spilleren en oplevelse af at være hovedpersonen i en "Godfather"-film. This is an offer you can't refuse!

Find bedste pris her

5

FIFA 11

Genre: Sport, Fodbold

Der var engang den evige diskussion med vennerne var om "FIFA" eller "Pro Evolution Soccer" var bedst. På redaktionen er denne diskussion forstummet med "FIFA 11", der efter sigende skulle levere mere end 50 forbedringer i forhold til forgængeren. Boldkontrollen og navnlig den samlede oplevelse af spillets dynamik er superfed, mens selv de mere avancerede spillere stadig vil opleve rigeligt med udfordringer i form af driblesystemets rige muligheder.

Find bedste pris her

6

Halo: Reach

Genre: Action, First Person Shooter (FPS)

De nærmest sagnomspundne udviklere hos Bungie lever med "Halo: Reach" til fulde op til de tårnhøje forventninger, der har været til "Halo"-seriens sidste kapitel. Sjovt nok tager sidste kapitel os med tilbage til starten af historien om Spartanernes kamp mod Covenant; en invaderende alien-styrke. Her spiller du Noble 6, som sammen med din deling skal forsvare planeten Reach mod den overvældende Covenant-styrke. Single-player kampagnen er enestående og hertil kommer en yderst vel eksekveret multi-player del. "Halo: Reach" er en oplevelse ingen bør være foruden, og uden tvivl et af de bedste skydespil nogensinde.

Find bedste pris her

7

Call of Duty: Black Ops

Genre: Action, Krig, First Person Shooter (FPS)

"Call of Duty: Black Ops" er den hidtige kulmination på den verdensberømte "Call of Duty"-serie, og spillets position som det hurtigst og bedst sælgende er fuldt fortjent. Hvis du er på udkig efter en krigsspil-oplevelse ud over det sædvanlige, behøver du ikke at lede længere. En intens single-player kampagne og en omfattende og hektisk multi-player del giver dig fuld valuta for pengene. Og som noget nyt her udviklerne inkluderet en træningsdel, så du kan øve dig på at spille online, inden du kaster dig ud i kampen.

Find bedste pris her

8

Kinectimals

Genre: Børnespil

"Kinectimals" er uden tvivl årets børnespil, hvis du har investeret i Kinect controlleren til din Xbox 360. Spillet går i al sin enkelhed ud på, at du skal passe og lege med en kattedyrs-unge efter eget valg. Der er fra starten fem forskellige at vælge imellem - tiger, leopard, løve, gepard og panter - men efterhånden som du spiller, kommer der flere til. Kattekillingerne er super nuttede, og du skal kæle med dem, pleje dem og lege alle mulige forskellige lege med dem. Det er et sikkert hit til børnene. Den eneste anke er, at spillet er på engelsk, hvilket kræver en indsats fra forældrene i starten, indtil de små - ganske hurtigt - har fået styr på, hvad de skal.

Find bedste pris her

9

Assassin's Creed: Botherhood

Genre: Action, Adventure

Dette storslåede eventyr fra topudviklerne Ubisoft er noget af det flotteste, du kan spille på din konsol. Du spiller snigmorderen Ezio, som tager til det umådeligt flot genskabte Rom i 1400-tallet, hvor han skal bekæmpe den magtfulde tempelridderorden. Til din hjælp har du selveste Leonardo Da Vinci og alle hans vidunderlige opfindelser. Historien strækker sig hurtigt over mere end 15 timers spilletid, og dertil kommer en ny multi-player del, og så har du endda kun prøvet en vej gennem det fantastiske spil. Det er tid til at slutte dig til broderskabet.

Find bedste pris her

10

EA Sports Active 2

Genre: Fitness

Kinect controlleren er perfekt skabt til fitness-spil, og "EA Sports Active 2" er nok det mest avancerede program, du kan få lige nu. Der medfølger en puls-måler, som du sætter på armen, og et træningsbånd til at yde modstand i nogle af de mere end 70 øvelser, som programmet indeholder. Puls-måleren ligger meget naturligt op til at få pulsen i vejret, så det er en meget effektiv workout, programmet tilbyder. Sideløbende kan du følge dine fremskridt på nettet, hvor EA har lanceret en side, hvor du følge dine fremskridt.

Find bedste pris her

Se også Købsguide til Xbox 360