Trådløs printer - find den her

edbpriser.dk 08-07-44285 08:46

 


En trådløs printer er super praktisk

En trådløs printer - eller WiFi printer - er praktisk i hjem med flere computere, da den nemt kan tilsluttes det trådløse netværk, så alle i hustanden kan printe uden at skulle forbinde et kabel til printeren.

Ved at vælge en trådløs printer får man også mulighed for at placere printeren der, hvor det er mest praktisk, og så lade alle skrive ud via det trådløse netværk.

 

Trådløs printer kommunikation

En trådløs printer har en indbygget WiFi-enhed, som kommunikerer trådløst med husstandens router, og derfor har den udelukkende brug for et strømkabel og intet andet.

Du skal dog være opmærksom på, hvilken WiFi-standard din router understøtter. Hvis den bruger den nye standard (802.11n), vil det være en god idé, at den trådløse printer også har denne standard, så den ikke forsinker netværket. Hvis din router bruger en af de ældre standarder (802.11a, 802.11b, 802.11g), kan du bruge en hvilken som helst trådløs printer på markedet.

 

Stort udvalg af trådløse printere

Har du brug for en trådløs printer, finder du et stort udvalg på EDBpriser.dk, og hvilken, du skal vælge, afhænger af en række forskellige faktorer.

 

Laser eller inkjet printer?

Skal du skrive rigtig mange sider med tekst ud, kan det bedst betale sig at bruge en laserprinter. Hvis indholdet derimod er en blanding af grafik, billeder og tekst, skal du vælge en inkjet printer.

Man kan godt få billige farve-laserprintere nu, men de er stadig ikke helt så gode til billeder som blækprinterne. Mange inkjet printere giver også mulighed for at printe billeder ud i den populære 10x15cm størrelse, der passer i fotoalbums.

 

Pris og kvalitet på trådløs printer

Som det oftest gør sig gældende med forbrugerelektronik, hænger prisen sammen med den kvalitet og de funktioner, som den trådløse printer har.

 

All in One eller ren print

Det er vigtigt at gøre op med sig selv, hvad man har brug for. Skal den trådløse printer være en ren printer eller en All in One printer, der også indeholder kopi- og scanner-funktion?

Husk dog på, at det altid er rart at have adgang til både kopi og scanner, selvom man ikke bruger det så tit.

 

Foto-print eller ikke

Som nævnt i afsnittet om laser eller inkjet er en vigtig overvejelse i valget af trådløs printer til hjemmet også, om den skal kunne udprinte fotos eller ej.

Hvis man gerne vil have flotte farvefoto-udskrifter, skal man vælge en printer, der er beregnet til dette, og her er inkjet printerne fra Canons PIXMA-serie og HP's Photosmart-serie specielt anbefalelsesværdige.

 

Find de bedste priser på:

Trådløse All in One printere

Trådløs printer

 

Søg på trådløs All in One printer efter mærke:

Trådløs Canon PIXMA All in One printer

Trådløs Hewlett Packard HP All in One printer

Trådløs Brother All in One printer

Trådløs Samsung All in One printer

Trådløs Lexmark All in One printer

 

Søg på trådløs printer efter mærke:

Trådløs Canon PIXMA printer

Trådløs HP LaserJet printer

Trådløs Epson Stylus Photo printer

Trådløs Samsung printer

Trådløs Lexmark printer

Trådløs Brother printer