Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Transportabel NAS går i skyen med eget WiFi og indbygget batteri

edbpriser.dk 09-05-2014 15:05

En transportabel harddisk, der opretter sit eget WiFi-netværk og har batteri nok til 10 timers brug, er reelt, hvad Seagate Wireless Plus er, og når den så oven i købet kan streame 3 forskellige HD film til 3 forskellige enheder på samme tid, har du praktisk taget en transportabel NAS.

Læs også: Bærbar NAS med WiFi - anmeldelse af den første udgave af Seagate Wireless Plus

Herudover kan du bruge Seagate Wireless Plus som hub og dele en enkelt internet forbindelse med op til 7 mobiltelefoner, tablets eller computere på én gang.

Seagate Wireless Plus synkroniserer med skyen

Som noget nyt - og temmelig smart - i den forbedrede version af Seagate Wireless Plus synkroniserer den transportable NAS med tjenester i skyen som for eksempel Dropbox og Google Drive.

Ved hjælp af den ligeledes forbedrede Seagate Media app kan du automatisk sætte Seagate Wireless Plus til at synkronisere med din lagerplads på nettet.

Ved at oprette mapper på Seagate Wireless Plus, der svarer til dem, du har i skyen, kan du tilgå dine filer, selv når du ikke har adgang til internettet.

Seagate Wireless Plus sørger så for at synkronisere op i skyen igen, når du atter har internetforbindelse.

Seagate Wireless Plus transportabel harddisk/NAS med indbygget batteri

Kompatibel med det hele

Seagate Wireless Plus arbejder i den nye version sammen med både iOS, Android, Kindle Fire HD, Mac computere og enhver form for Windows inklusive Windows RT.

Du kan også sende indhold til dit TV, spillekonsol, Blu-ray afspiller eller andre DLNA-udstyrede enheder fra Seagate Wireless Plus, der i øvrigt også er kompatibel med Apple TV og har specielt udviklede funktioner til Samsungs Smart TV fladskærme og ditto Blu-ray afspillere.

Læs også: Fem bud på en ny skærm til din PC

Seagate Wireless Plus kommer med tre forskellige harddisk-kapaciteter på henholdsvis 500 GB, 1 TB og 2 TB, og de kommer på markedet til priser mellem 1.200 og 1.600 kroner i den nærmeste fremtid.


Kilde: Seagate