Ubisoft lancerer UBIShop

edbpriser.dk 06-05-2010 15:19

Ubisoft lancerede i dag den nye version af UBIShop, Ubisofts officielle online salgsplatform. UBIShop, som allerede er lanceret i Frankrig, Tyskland, Storbritannien og USA, har fået en komplet make-over og udvides nu til alle områder i EMEA og er blevet oversat til ti sprog.

UBIShop giver mulighed for køb af Ubisofts konsol- og PC-spil samt mulighed for at downloade andre versioner af Ubisofts pc-spil. UBIShop tilbyder også eksklusive produkter, såsom figurer, tegneserier, specialudgaver og tilbehør til nyudgivelser fra de forskellige Ubisoft-serier som "Assassin’s Creed", "Rayman Raving Rabbids" m.v.

Formålet med UBIShop er at give internetbrugerne mulighed for at få adgang til at købe produkter fra hele Ubisofts spilkatalog og en lang række nyudgivelser via internettet. UBIShop er designet som et virtuelt mødested for Ubisoft-fans rundt omkring i verden.

Masser af åbningstilbud
Som en del af denne globale satsning tilbyder Ubisoft en lang række specialtilbud til UBIShop-kunderne fra den 5.-16. maj 2010. De særlige kampagnetilbud omfatter: køb 1 spil, få 1 spil gratis samt køb 1 spil, og få 1 figur gratis. Hvis du vil se en komplet liste over vores produkter og betingelser, kan du gå ind på  www.ubishop.com

UBIShop