Udsøgt colombiansk kaffe til din morgen

edbpriser.dk 20-03-2014 14:49

Nespresso ligger ikke på den lade side, når det kommer til at tilbyde nye smagsoplevelser til deres forbrugere. Det er således kun en måned siden, at Nespresso sidst annoncerede en ny kaffesmag til deres kaffemaskiner.

Læs også: Nespresso annoncerer ny kaffesmag til din kaffemaskine

Er du en kaffeelsker, der er frisk på nye oplevelser, er Nespressos store aktivitet selvfølgelig en glædelig nyhed. Har du hang til colombiansk kaffe, er det en endnu bedre nyhed.

Nespressos to nye kaffesmage kommer nemlig fra det sydamerikanske land. De kommer fra henholdsvis Santander og Cauca, der er to forskellige regioner i det varme Colombia.

De to kaffesmage indgår i Nespressos Grand Cru serie i en Limited Edition version, så det gælder altså om at få fat i dem, før de udgår af salg igen.

Samme plante - forskellig smag

Det er kaffe af Arabica-sorten, der bliver dyrket i både Cauca og Santander. På trods af dette er der stor forskel i smagen. Cauca i det sydvestlige Colombia ligger ved Ækvator, og her gror kaffebuskene på bjergsiderne i et grønt, frugtbart og frodigt miljø under den stærke sol.

Santander ligger mod nordøst i Colombia, og her er miljøet i højere grad præget af stejle bjerge og tørre omgivelser. Kaffen vokser her under høje træer, der skygger for solen.


Smagen er forskellig, på trods af at begge varianter er fra Colombia og af Arabica-sorten.

De to meget forskellige omgivelser har resulteret i to forskellige slags smag, og to i øvrigt meget lange navne. Cauca Limited Edition Grand Cru smager saftigt, og har en frugtig, næsten vinagtig, aroma.

Santander Limited Edition Grand Cru har derimod en afrundet eftersmag, og undertoner af karamel og ristet brød.

Læs også: Guide til køb af kaffe- og espressomaskiner

Det lyder umiddelbart som to kopper kaffe, der ville gøre underværker en mandag morgen. Vil du også have del i Nespressos smagsoplevelser, men mangler kaffemaskinen, der kan lave kaffe med Nespressos kapsler, har vi en god nyhed til dig.

Hvis du trykker her, leder vi dig videre til en oversigt over de bedste priser på de rette slags kaffemaskiner, så du også kan hengive dig til colombiansk nydelse mandag morgen.